5 Greseli ale invitatilor la care trebuie sa te astepti

5 Greseli ale invitatilor la care trebuie sa te astepti

Ati pregatit un plan de nunta la care ati muncit serios, astfel incat viziunea voastra sa fie implinita, totul sa decurga asa cum va imaginati, evitand pe cat posibil problemele. Insa la reactiile invitatilor v-ati gandit?

Ati pregatit un plan de nunta la care ati muncit serios, astfel incat viziunea voastra sa fie implinita, totul sa decurga asa cum va imaginati, evitand pe cat posibil problemele. Insa la reactiile invitatilor v-ati gandit?

Adesea ei pot face adevarate gafe, spre exemplu un fost/fosta sub influenta alcoolului, un invitat care povesteste amintiri deloc potrivite in cadrul unui astfel de eveniment etc.

gafe ale invitatilor la nunta5 Greseli ale invitatilor la care trebuie sa te astepti

Invitatii nu confirma prezenta la nunta

Adesea invitatii uita sa confirme prezenta la nunta, iar voi stiti cel mai bine cat este de important sa apreciati numarul acestora. De aceea se recomanda:
- sa sunati personal invitatii sa ii anuntati de nunta voastra inainte de a trimite invitatiile, apoi dupa termenul limita de confirmare sa ii resunati, mai in apropierea nuntii, pe cei care nu au confirmat pana in acel moment;
- sa ii intrebati pe cei singuri daca vor veni sau nu cu un partener.

“Glumetii”

Nu sunt rare situatiile in care unii din nuntasi se imbata, adoptand un comportament deloc adecvat nuntii, poate chiar mai povestesc si picanterii din viata mirelui sau a miresei, deloc potrivite sau chiar cu urmari foarte neplacute. Pentru a evita astfel de situatii, stabiliti un numar de sticle la masa, astfel incat sa nu se consume excesiv alcool.

Un toast pentru miri

Se poate intampla ca unul sau mai multi dintre invitati, sub impulsuri bahice, sa doreasca un toast pentru miri, insa cuvintele nepotrivite, povestioare picante si cine stie ce alte gafe pot sa apara oricand. Pentru a evita astfel de situatii se recomanda sa dati Dj-ului/formatiei o lista cu cei care au dreptul de a tine un toast si pe niciun alt invitat sa nu il lase, ci sa-l trimita sa culeaga aprobarea voastra.

Dedicatii muzicale

Probabil ca ati muncit destul de mult pentru un plailyst pe care i l-ati dat Dj-ului si foarte probabil ca anumite genuri muzicale nu sunt deloc pe gustul vostru. Se poate intampla insa ca unul sau mai multi dintre invitati sa doreasca sa faca o dedicatie cerand o melodie care va displace total. Pentru a evita astfel de situatii este bine sa ii spuneti Dj-ului ca anumite genuri muzicale nu le doriti DELOC la nunta voatra si sa le evite indiferent de rugamintile invitatilor.

Crize de gelozie

Daca ati invitat vreunul din fostii parteneri este bine sa va asigurati ca au deja o relatie de mult timp ca ca in niciun caz nu mai tin la voi. De asemenea evitati sa invitati la nunta o persoana indragostita de unul din voi. Este posibil sa bea peste masura si sa faca declaratii, afirmatii sau sa povesteasca lucruri total nepotrivite. Atentie si la prieteni... Daca stiti ca vruenul/vreuna dintre acestia va sunt dusmani, mai bine ii lasati acasa...

Vizionare placuta


Kudika
16 Noiembrie 2010
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Setari Cookie-uri