Setari Cookie-uri

Cadori potrivite pentru... viitorul sot

Se apropie Sarbatorile cu pasi repezi si atmosfera parca ne patrunde deja in suflet. E vremea sa ne gandim mai mult la cei dragi, sa uitam de griji si sa punem in prim plan ceea ce conteaza de fapt cel mai mult pentru sufletul nostru: familia.

Relatia de cuplu are acum nevoie de o resuscitare, de romantism, de momente care sa va incarce “bateriile” dupa o perioada de munca, poate si rutina. E vremea iubirii, concediului si a cadourilor.

Ce cadouri sunt potrivite pentru iubitul tau?

Cadouri sexy

Catuse imblanite


Daca nu aveti inca achizitionate catuse imblanite in "arsenalul personal", cu siguranta ar merita sa incercati aceasta experienta. Culorile raman sa le alegi tu...

Costumatie sexy

Craciunita sexy este cel mai potrivit costum pentru aceasta perioada. Si daca tot ai ales sa fii Craciunita, ai grija ce cadou ii aduci...

Un album foto

Ii poti realiza un album foto sau chiar un calendar pentru dormitorul vostru cu poze cat mai sexy, in care... apari chiar tu. Amenajeaza un decor incitant si roaga o prietena sa te ajute cu pozele, apoi prelucreaza-le pe calculator astfel incat sa obtii calendarul sau chiar albumul foto (in care poti adauga pe fiecare poza o dedicatie scrisa, un citat, un gand etc. E un cadou de neuitat pentru el.

Cadouri romantice

Un album foto... romantic


Poti aduna cele mai romantice poze cu voi si sa alcatuiesti un album pe care sa i-l oferi cadou.

O cina romantica

Poti organiza o cina romantica doar pentru voi doi sau poti rezerva o masa la unul din restaurantele lui preferate sau chiar in afara localitatii unde locuiti, undeva intr-un loc de vis in care sa petreceti momente de neuitat.

O evadare romantica

Afla cand isi ia zilele de concediu si cumpara din timp bilete pentru o excursie romantica in strainatate, il vei surprinde cu adevarat.

Desigur, daca si-a manifestat anumite dorinte cu privire la cadourile pe care i-ar placea sa le primeasca, e indicat sa le treci pe lista de cumparaturi.



Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
2 Decembrie 2010
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.