Setari Cookie-uri

3 Semne sa stii ca El este alesul

Unii spun ca simt dragostea la prima vedere, pentru altii exista acea "saptamana oarba" care poate dura luni, poate chiar ani daca ne gandim la cei ce se cunosc din copilarie.

Unii spun ca simt dragostea la prima vedere, pentru altii exista acea "saptamana oarba" care poate dura luni, poate chiar ani daca ne gandim la cei ce se cunosc din copilarie.

cum alegi sufletul pereche Se spune ca suntem tentati sa ne alegem parteneri care seamana cumva cu cei alaturi de care am crescut, ca fetele cauta in barbati ceva de la tata, sau complementar (acel ceva ce avea tata sa nu aiba partenerul), iar barbatii cauta cumva o femeie care sa semene prin anumite gesturi, atitudini, priviri sau voce ori chiar atingeri cu mamele.

Si totusi, cum stim ca El e alesul?

“+” si “-“ se atrag

Complementaritatea a fost considerata o forta deosebit de puternica in ceea ce priveste atractia, majoritatea oamenilor care se completeaza intr-o masura importanta se simt foarte atrasi unii de ceilalti. Astfel un barbat caruia nu ii place sa fie observat se va simti instinctiv, poate initial in mod negativ, atras de o femeie care intotdeauna este sesizata atunci cand apare. O femeie vorbareata are nevoie de un barbat tacut care sa o asculte si tot asa. Sunt insa si situatii in care complementaritatea nu reprezinta un motiv bun de orientare, cum ar fi o femeie careia ii plac calatoriile si un barbat foarte atras de casa. Asadar, nu orice poluri opuse se atrag.

Ca si cand l-ai cunoaste

Atunci cand intalnim o persoana fata de care nu simtim nevoia sa ne prefacem, sa ne ascundem, sa ne abtinem gesturile, atunci foarte posibil ne aflam in preajma sufletului pereche. Astrologii spun ca acele intaniri in care apar tensiuni si unul sau reciproc cei doi isi creeaza cumva granite unul celuilalt in manifestarea personalitatii – sunt intalniri karmice, dar nu cu sufletul pereche. Insa acea intalnire in care cei doi sunt deschisi unul fata de celalalt, nu simt nevoia sa se ascunda sau sa se minta si abia asteapta sa se vada, simtindu-se linistiti si protejati unul in preajma celuluilalt – acestea sunt considerate a fi suflete pereche. Se spune ca fiecare simte cand si-a intalnit jumatatea. Statistica insa ne cam strica socotelile, avand in vedere ca sunt mai multe femei decat barbati, luand in vedere culturile, modul de crestere etc., atunci probabil ca aceste reguli sunt mult mai complicate in ceea ce priveste intemeierea unei familii.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
1 Februarie 2011
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.