5 Idei ingenioase pentru Invitatii Handmade

Invitatiile Handmade sunt acum la moda si primesc toate aprecierile pentru ca se considera ca mirii au depus suflet si au muncit ca aceste invitatii sa fie realizate, iar un alt aspect este caela ca sigur aceste invitatii ii reprezinta pe deplin, fiind create chiar de viitori miri.

Invitatiile Handmade sunt acum la moda si primesc toate aprecierile pentru ca se considera ca mirii au depus suflet si au muncit ca aceste invitatii sa fie realizate, iar un alt aspect este acela ca sigur aceste invitatii ii reprezinta pe deplin, fiind create chiar de viitori miri.

invitatii de nunta handmadeIdei ingenioase pentru Invitatii Handmade

Invitatii scrise pe panza

Pentru nuntile cu decor retro sau marinaresc ori medieval ideale sunt invitatiile scrise pe panze bej, usor murdarite cu o culoare maronie (fard in general), pe care cei doi viitori miri pot scrie chiar ei cu o carioca neagra textul invitatiei. Panza se impatureste, se sigileasza cu ceara, se pune intr-un plic asortat si se trimite destinatarilor.


Un CD de prezentare

Daca stiti care dintre invitati au un computer sau un laptop la care pot viziona un CD, atunci puteti sa pregatiti o prezentare cu voi doi, cu poze de cand erati mici, cu amintiri comune, cu momente deosebit de amuzante, ca in final sa ii anuntati ca pentru toate acele momente ati decis ca trebuie sa va casatoriti!

Invitatie florala

Mai tineti minte din copilarie cand presati plantele pentru ierbar? Puteti presa cateva petale de trandafir, apoi sa faceti o hartie mica pe care sa scrieti invitatia, astfel incat sa plastifiati centrat invitatia, iar pe langa ea sa fie petalele presate, cateva, rare, in rest materialul transparent. Intreaga invitatie trebuie sa incapa intr-un plic de dimensiuni potrivite.

Invitatie pictata

Nu conteaza daca aveti sau nu talent la desen! O invitatie va fi foarte apreciata daca are stil artistic, dar si daca este deosebit de amuzanta! Asadar, nu va sfiiti si incercati sa transmiteti mesajul vostru original!

Invitatie ultraeleganta


Se alege un plic negru cu lungimea de doua ori mai mare decat latimea. Se cauta hartie de calc groasa, pe care se intipareste la imprimanta cu scrisul care il imita pe cel de mana un text serios de invitatie la nunta. Se decupeaza simplu hartia de calc, intr-un dreptunghi, apoi se baga in plic si se lipeste. Se alege o eticheta argintie pe care se scrie cu negru destinatarul.


Retail jobs

Vizionare placuta


Kudika
10 Februarie 2011
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Setari Cookie-uri