Setari Cookie-uri

5 Idei pentru o nunta de Oscar

Cu totii ne dorim o nunta ca in povesti, plina de originalitate si totodata pastrand traditiile specifice nuntii, o petrecere plina de fast, de neuitat...

Parca nimic nu este mai fastuos si mai impunator decat celebrul covor rosu! Il puteti folosi in doua situatii: la biserica si la receptie! Insa un covor rosu nu este suficient pentru a crea atmosfera de oscar! Mai aveti nevoie de decor: suporturi aurii de flori care sa sustina mici aranjamente de flori albe unite intre ele printr-o sfoara lucioasa, ca matasea, impletita in doua si de culoare aurie. Nu va lipsi la iesirea din biserica ploaia de grau si/sau orez care simbolizeaza bogatia si prosperitatea.

Camera care transmite live intr-un monitor


Va trebui sa amenajati un monitor care va avea mai multe functii si care sa fie amplasat pe peretele principal, deasupra mesei mirilor. Veti avea nevoie de o instalatie speciala astfel incat cameramanul sa poata transmite live pe monitor receptia, sosirea fiecarui invitat.

Pe acelasi monitor...


Pe acelasi monitor, in afara momentelor in care se transmite live, puteti face un “playlist” in care sa ruleze poze cu voi de cand erati mici, cateva clipuri memorabile din viata voastra, replici haioase si orice alte amintiri reprezentative pentru voi si relevante pentru invitati.

Nunta de Oscar Muzica... de suflet


Alegeti melodiile voastre de suflet, dar si cele mai ascultate melodii din anii ’60 pana in prezent, asa veti acoperi toate gusturile (cu cateva exceptii) si toate varstele, multumind atat invitatii in varsta, cat si tineretul. Nu uitati melodiile care se danseaza in grup sau care au dansuri specifice.

Albumul de amintiri


Plasati pe un pupitru frumos ornat in alb si de aspect medieval un album decorat cu auriu in care fiecare invitat, inainte de a pleca, sa isi lase o amintire.

Si nu in ultimul rand... decorul! Decorul nuntii trebuie sa fie unul impunator, cu boluri mari, flori in aranjamente originale si lumanari plutitoare, funde aurii, decor de lumini si ringul de dans frumos amenajat. Fiecare detaliu este deosebit de important, chiar si tacamurile trebuie sa pastreze nota de eleganta a nuntii.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
15 Februarie 2011
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.