Setari Cookie-uri

De ce rochia de mireasa facuta pe comanda?

Rochiile de mireasa din vitrine sau reviste fie nu ne satisfac gustul, nu au acea nota de originalitate pe care ne-o imagiam, fie sunt de-a dreptul superbe, dar adesea pretul este atat de piperat...

In primul rand iti va realiza modelul rochiei la care ai visat la un pret mult mai ieftin, in culoarea pe care o doresti si din materialele preferate.

De asemenea rochia este facuta exact pe dimensiunile tale, ascunzand pe ici-colo defectele pe care nu doresti sa le afisezi.

Daca iti doresti o rochie prea scumpa...


Daca visezi la rochia unui mare designer pe care nici macar n-ai vazut-o in fata ochilor ci doar in reviste, ai sansa de a o avea daca iti realizezi rochita pe comanda. Ce iti sugeram:
- Sa cauti in toate sursele cat mai multe poze cu rochita, din toate unghiurile – in reviste, pe internet, in filmuletele de prezentare pe podium etc.
- Sa printezi pozele sau sa le decupezi, evitand brandul;
- Nu spune croitoresei sau centrului de comanda despre designerul celebru care a imaginat rochita ta preferata, pentru ca... ar putea mari pretul.

Daca vrei ca rochita sa fie creatie proprie...


In acest caz este mai dificil sa redai imaginea exacta a rochitei pe care o doresti, mai ales daca nu ai foarte mare talent la desen. In tot cazul, trebuie sa desenezi rochita cat poti de bine, pe foi A3, mare, sa fie vizibil, in culori acolo unde vrei sa fie culoare. Incidentele in care trebuie sa o expui sunt 4: din fata si din spate (atentie la partea stanga si dreapta), apoi din cele doua laterale.

Scoate in evidenta defectele corpului tau pe care vrei sa le acoperi, sa fie foarte clar, precum si zonele unde doresti sa nu fie material, de exemplu decolteul.

Inainte de a imagina rochia probeaza multe rochii in magazine pentru a te convinge care este rochia ce vine foarte bine pe corpul tau. Se inaimpla ca ceea ce iti imaginezi sa nu se potriveasca in realitate. Probeaza, rezerva-ti timp, ia o prietena cu tine si mergi din magazin in magazin.

Si daca tot faci aceste drumuri, noteaza ce voaluri ti-au placut, pretul si magazinul, eventual pozeaza, la fel si pantofii si restul accesoriilor, ca sa te duci la fix dupa ce ai rochita gata si ai hotarat ce accesorii sunt potrivite.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
3 Martie 2011
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.