Setari Cookie-uri

10 greseli frecvente in organizarea nuntii

Cine nu isi doreste o nunta reusita, cu cat mai putine rasturnari de situatii, plina de distractii si amintiri frumoase? Desi este o petrecere care tine doar o noapte, nunta este un eveniment plin de emotii si in cele mai multe din cazuri fara precedent, iar aceasta lipsa de experienta anterioara poate reprezenta unul din motivele principale pentru care mirii sunt luati prin surprindere de anumite situatii neplacute. Pentru a evita astfel de suprize am cules din marturisirile cuplurilor ce s-au casatorit care sunt cele mai frecvente greseli pe care ei la randul lor le-au savarsit si ne sfatuiesc sa le evitam.

Alegerea rochiei de mireasa

Cine nu isi doreste o nunta reusita, cu cat mai putine rasturnari de situatii, plina de distractii si amintiri frumoase? Desi este o petrecere care tine doar o noapte, nunta este un eveniment plin de emotii si in cele mai multe din cazuri fara precedent, iar aceasta lipsa de experienta anterioara poate reprezenta unul din motivele principale pentru care mirii sunt luati prin surprindere de anumite situatii neplacute. Pentru a evita astfel de “suprize” am cules din marturisirile cuplurilor ce s-au casatorit care sunt cele mai frecvente greseli pe care ei la randul lor le-au savarsit si ne sfatuiesc sa le evitam.

Pana unde implicati familia

Pentru ca majoritatea membrilor familiei au trecut prin experienta casatoriei, ma refer aici la parinti, socrii, nasi, vor dori sa va vina in ajutor cu tot felul de sfaturi, insa de multe ori acestea nu mai sunt adaptate timpului prezent, multe s-au schimbat, inclusiv in privinta taditiei de nuta. Acum libertatea de expresie in cadrul nuntilor este mult mai mare, etxravaganta isi face si ea simtita prezenta la astfel de evnimente, spiritul comic de asemenea, lucruri care pe vremea parintilor nostri erau ascunse sub masca sobrietatii, elegantei, seriozitatii. De aceea familia trebuie sa inteleaga ideea modernismului si sa va respecte dorintele. Nu implicati foarte mult membrii familiei in organizarea nuntii, mai degraba le povestiti ce ati realizat, insa sub acest aspect al relatarii ci nu al intrebarilor : “Cum sa facem X lucru? Ce parere aveti, este bine asa?” etc. Chiar daca vor dori sa se implice in tot felul de activitati, raspundeti-le ferm si totusi diplomat ca in privinta X lucru va descurcati singurei. Cand mergeti sa cumparati rochia de mireasa este indicat sa luati prietene cu voi, mai putin mama (care sigur are gustri duferite insa isi permite sa isi exprime parerea sub forma de porunca), soacra, bunica.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
30 Iulie 2009
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.