Setari Cookie-uri

Designul pentru Place Card la nunta

Place Cardurile impresioneaza invitatii si totodata completeaza cu succes designul nuntii.

Idei pentru designul Place Cardurilor la nunta


Place Carduri comestibile


Puteti alege forme de ciocolata, bomboane, miniprajturi sau chiar fructe pentru Place Cardurile comestibile pe care sa notati cu sirop numele invitatilor sau in care sa infigeti pancarda cu nume. Adesea aceste suporturi comestibile joaca rol si de marturii. Pentru idei, clik aici.

Place Cardurile Handmade


Acestea sunt cele pe care le puteti confectiona singuri. Puteti alege forme de fluturasi de exemplu pe care ii prindeti de paharele cu sampanie, puteti confectiona plicuri cu aceeasi tema ca si invitatiile, aveti liber sa creati ce va doriti.

Place Carduri florale


Puteti alege suporturi care imit flori ori chiar mici ornamente de flori naturale sau artificiale. Este potrivita si o singura floare etichetata corespunzator, spre exemplu pentru cupluri. Se mai folosesc suporturi cu aspect de frunze sau crengute in functie de tema nuntii si de designul care se potriveste in decorul petrecerii.

Place carduri eco


Acestea sunt moderne si preferate de tot mai multe cupluri. Multi oameni aleg sa protejeze natura, folosind astfel materiale reciclabile. Puteti folosi hartie reciclabila spre exemplu sau chiar hartie cu seminte pe care ulterior invitatii o pot planta, rasarind flori.

Alte idei superbe puteti gasi dand clik pe aceste Place Card-uri.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
17 Martie 2011
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.