Setari Cookie-uri

Sarcini organizatorice si pentru El

Desi in cele mai multe cupluri organizarea nuntii este facuta in special de viitoarea mireasa, totusi sarcinile ar trebui impartite astfel incat cei doi sa evite stresul, surpaaglomerarea si sa incadreze in timp.

Sarcini organizatorice si pentru El

Inainte de a stabili ce face fiecare faceti amandoi o lista cu ceea ce considerati ca poate intra in organizarea unei nunti, chiar cu detalii, subliniati fiecare in lista proprie care sunt activitatile de care credeti ca va puteti ocupa personal, apoi comparati listele. Ajungeti la o decizie de comun acord, apoi... apucati-va de treaba. Este important ca amandoi sa fiti de acord cu ceea ce urmeaza sa faceti.

El se poate ocupa de alegerea restaurantului


Dupa ce ati stabilit impreuna ce tip de nunta doriti, care este numarul invitatilor, ce tip de ring de dans doriti si cum ati vrea sa fie aranjate mesele, El poate cauta restaurante. Atunci cand gaseste ceva care se potriveste gusturilor voastre puteti merge impreuna fiindca este necesar si acordul tau.

El se poate ocupa de muzica


Dupa ce finalizeaza playlistul si negociaza cu formatia (daca doriti) iti poate prezenta si tie melodiile alese, desi in general el cunoaste gusturile alesei lui.

El se poate ocupa de trimiterea invitatiilor


Cu exceptia invitatiilor pe care le puteti inmana personal, de restul se poate ocupa mirele.

Anuntarea invitatiilor prin telefon si trimiterea invitatiilor prin posta necesita timp si viitorul mire te poate scuti de drumuri si vreme pierduta pe la cozi in timp ce tu te ocupi de altceva.

El se poate ocupa de negocieri


Atunci cand mergeti impreuna pentru a stabili o sarcina, o inchiriere etc. lasa-l pe el sa negocieze. Inchirierea localului, meniul, suma pentru Dj etc. – de toate acestea se poate ocupa viitorul mire.

Acte

Tot mirele se poate ocupa de acte si tot ceea ce aveti nevoie pentru cununia civila si religioasa. Stabiliti din timp ce aveti de facut astfel incat sa va puteti sincroniza si sa desfasurati cu usurinta responsabilitatile pe care le aveti.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
17 Mai 2011
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.