Pregatirile de nunta sunt complexe si presupun ca tu sa anticipezi foarte multe aspecte: de exemplu cati invitati vor veni in medie, tema nuntii si gasirea ornamentelor potrivite, asortarea detaliilor, potrivirea restaurantului, ring mare pentru dans si distractie etc.
- ai in medie 100 de invitati
- Nunta se organiseaza intr-un sezon racoros
- Planuiesti o nunta in spatiu inchis
- Ai costuri limitate pe care sa le acorzi nuntii.
Alegerea restaurantului se face in functie de:
- Tema nuntii – restaurantul trebuie sa fie in acelasi stil cu tema nuntii, de exemplu daca ati ales o nunta traditionala este potrivit un restaurant rustic.
- Numarul de invitati – restaurantul trebuie sa poata cuprinde numarul de invitati;
- Ringul mare, pentru ca acesta reprezinta locul de distractie;
- Accesibilitate – trebuie sa fie accesibil majoritatii invitatilor.
Nunta la cort
Daca va permiteti o nunta la cort sau daca aveti rude cu teren si nunta se desfasoara in sezonul cald, atunci poate cea mai interesanta nunta este cea la cort.
Cand alegi o nunta la cort:
- Cand iti poti permite costurile spatiului si amenajarile, precum si pregatirea bucatariei, orchestrei, aparaturilor;
- Cand iti doresti o nunta pe plaja, la munte sau pur si simplu o nunta in aer liber.
- Cand doresti o nunta de lux, cu servire impecabila, artificii, decor grandios, eventual piscina etc.