Setari Cookie-uri

Nunta pe timp de criza - cum sa economisesti?

Cu totii stim ca nuntile sunt foarte costisitoare. Insa ne aflam intr-o perioada dificila din punct de vedere financiar si chiar daca nunta reprezinta un eveniment unic din viata fiecaruia, totusi bugetul este limitat.

Pentru cei care doresc sa aiba o nunta asa cum au visat, dar la un buget redus avem cateva sfaturi ingenioase.

Nunta pe timp de criza - cum sa economisesti?


Restaurantul



Nu este obligatoriu sa alegeti un restaurant de lux. Sut foarte multe restaurante bine plasate, poate chiar langa parcuri, fara a avea un nume prestigios si ca atare tarife pe masura. Cautati un restaurant frumos si care totodata sa va implineasca pretentiile.


Meniul poate fi de asemenea negociat, astfel incat puteti cere sa aduceti voi bautura, tortul etc.

DJ sau formatie



Formatiile nu sunt intotdeauna apreciate de invitati. Desigur, conteaza ce tip de invitati aveti, care sunt valorile apreciate de acestia si de voi. Puteti alege cateva melodii la pian in locul formatiei sau puteti renunta la formatie, Dj-ul fiind tot ce va trebuie la nunta in privinta muzicii.

Decorul



cum reduci pretul restaurantului de nunta in criza Decorul cu flori este foarte costisitor si totodata fragil. Puteti opta pentru un decor cu pene, boluri cu fructe si lumanari plutitoare, elemente de ornament din margele, snururi si materiale atent alese pentru a crea un design original si totodata chiar mai ieftin.


Rochia de mireasa



Si in privinta rochiei de mireasa se pot face economii. Puteti face la comanda rochia de mireasa, o puteti imprumuta sau pur si simplu o inchiriati de la firmele de profil. Puteti de asemenea sa cumparati rochia second-hand. Sunt foarte multe site-uri unde se inchiriaza sau se cumpara rochii de mireasa second-hand. Preturile sunt mult mai joase iar rochiile impecabile! Puteti achizitiona chiar rochii de mireasa ale brandurilor de renume la preturi de 5-6 ori mai mici.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
15 Septembrie 2011
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.