Setari Cookie-uri

Craciunita se pregateste: 5 idei originale de cadouri pentru iubi

Daca nu te-a cerut inca in casatorie pana acum, atunci iata ai ocazia sa il convingi de Craciun ca tu esti cu siguranta sufletul pereche!

Daca nu te-a cerut inca in casatorie pana acum, atunci iata ai ocazia sa il convingi de Craciun ca tu esti cu siguranta sufletul sau pereche!


Iti propunem astfel o serie de cadouri pentru iubi cu care il cuceresti definitiv!

Una din marile lui dorinte... realizabile


Daca iti doresti sa te ceara in casatorie inseamna ca il cunosti suficient de bine. Daca il cunosti suficient de bine atunci inseamna ca stii ce isi doreste. Ca atare planuieste sa ii indeplinesti o mare dorinta a sa, dar totodata aceasta dorinta sa respecte si bugetul pe care il ai pentru Sarbatori. Singur exista ceva in lunga lui lista de dorinte!

O noapte pasionala de neuitat


Barbatii sunt cumva natural "setati" si pe placeri fizice: le place mancarea buna si sexul pe masura. Asadar una din surprize poate consta inr-o seara fierbinte planificata cu tot ce este necesar de la "program" la "materiale de lucru". Este importanta latura sexuala pentru ca exact aceasta face diferenta intre prieteni si iubiti. Asadar... merita o "evadare" din stilul amoros obisnuit.

O excursie in strainatate


Daca bugetul va permite si nu ati planificat-o inca mai puteti incerca sa prindeti bilete low-cost pe ultima suta de metri. Unde? Oriunde cu conditia sa va distrati, sa va simtiti bine si sa va iubiti.

Un catalog Sexy-Craciunita


Daca ii place sa te vada sexy, atunci ii poti face un cadou deosebit: un catalog in care Craciunita sexy esti chiar tu. Roaga o prietena sa te ajute cu decorul si pozele in tinute deocheata facute indeva in casa la tine sau la ea, poze provocatoare care il vor convinge ca o femeie ca tine nu este de lasat ci trebuie luata de nevasta cat mai repede.

Un calendar cu alte... poze


Pentru ca tot vorbim de poze exista si un alt tip de cadou ideal: un calendar in care ai pus cele mai interesante/haioase/speciale poze cu voi doi. Poti face ceva deosebit si pentru luna/ziua in care v-ati cunoscut sau v-ati casatorit.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
8 Decembrie 2011
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.