Setari Cookie-uri

Dorinta mea de Mos Craciun

Dorinta mea de Mos Craciun a fost un strop de fericire sincera, de iubire si daruire.

Si-apoi imi doresc sa ii vad zambetul larg si bucuria cand deschide darul sau, fiindca i-am pregatit o supriza mare... L-am interogat tot anul, asa, indirect, sa aflu ce-si doreste mai tare si mai tare, asadar pe langa micile lui bucurii materiale va primi si o poza de o saptamana – prima ecografie a copilului nostru.

Dorinta mea pentru Mos Craciun



Dincolo de magia cadourilor, cea mai mare dorinta a mea de Moc Craciun a fost sa am o familie, si mai ales sa o am alaturi.


Consider ca aceste Sarbatori din an trebuie petrecute alaturi de cei dragi, acele persoane care stiu sa niti faca viata frumoasa, acele persoane care stiu sa dea sens vietii tale.

Si iti doresti intimitate...



Si din tot acest peisaj familial nu pot lipsi prietenii. Acei prieteni de suflet care iti raman alaturi chiar daca uiti sa-i suni, acei prieteni care nu pot fi niciodata oameni pe care sa-i uiti si la intalnirea carora te simti atat de familiar chiar daca nu i-ai mai vazut de-un an...


Dorinta mea de Mos Craciun a fost un strop de fericire sincera, de iubire si daruire.


Si stiti ce este culmea? Eu niciodata nu am avur o dorinta arzatoare privind lucrurile materiale. Nu mi-am dorit niciodata atat de mult o rochie sau altceva asa cum mi-am dorit sa gasesc un suflet drag care sa ma insoteasca pe drumul vietii.


Sper ca si dorinta lui de Craciun seamana cu a mea, caci doar iubind Craciunul prinde sens si cadourile sunt atat de valoroase...


Evelin



Inscrie-te la NewsLetter-ul Mirese.kudika sa primesti si alte articole despre mirese, pregatirile de nunta si relatii
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
22 Decembrie 2011
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.