5 Decoratiuni de nunta in trend pentru 2012

Decoratiunile de nunta exprima personalitatea mirilor, dau nota estetica a petrecerii de nunta si creeaza ambientul de distractie pentru invitati.

Decoratiunile de nunta exprima personalitatea mirilor, dau nota estetica a petrecerii de nunta si creeaza ambientul de distractie pentru invitati.


Decoratiuni floraleIn 2012 trendul decoratiunilor de nunta este unul cald, armonios, delicat, dar totodata indraznet. Iata ce alegeri puteti face pentru decoratiunile unei nunti in 2012.

Decoratiuni non-floralePentru o nunta luxoasa si totodata cu iz retro puteti opta pentru decoratiunile non-florale. In caeasta categorie putem include decoratiunile cu pene, cu fructe, cu margele si pietre, cu lumanari statice sau plustitoare in vase ornate corespunzator unei nunti.

Decoratiuni florale eleganteAnul acesta se poarta trandafirii rosii, de un rosu puternic, cu decor alb sau panglici visinii. Tot pentru decoartiunile florale trandafirii mov si roz sunt anul acesta in trend. Puteti asorta decorul floral cu husele pentru scaune si mese.

Decoratiunile cu apaFoarte apreciate sunt decoratiunile cu apa: flori in apa, fructe in apa, lumanari putitoare, pietre etc.


Bolurile mari de apa pentru decor oglindesc frumos elementele care stau in acestea (flori, fructe etc.) si de asemenea pot fi un suport pentru aromaterapie: se pot pune picaturi de uleiuri esentiale pentru un ambient usor aromat. Chiar exista decoratiuni special gandite pentru aroma lor.

Decoratiuni de nunta aromaterapia

Decoratiuni florale

Decoratiunile de nunta aromaterapia sunt foarte apreciate, cu conditia ca aroma acestora sa fie una discreta. Ati apreciat vreodata atmosfera unui salon spa? Parfumurile inspira, de aceea organizatorii de nunti s-au gandit sa profite de influenta aromaterapiei.


Ca decoratiuni parfumate puteti alege: lumanari parfumate, statice sau plutitoare, decor cu apa in care ati picurat uleiuri esentiale, betisoare aromaterapie.

Decoratiuni cu temaPentru o nunta cu tema puteti alege si decoratiunile pe masura. Spre exemplu pentru o nunta cu tema marina puteti folosi mici boluri cu pesti, pentru o nunta rustica – decoratiuni rustice, pentru o nunta medievala puteti alege evantaie mari si decoruri cu fier forjat etc.

Retail jobs

Vizionare placuta


Kudika
10 Ianuarie 2012
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Setari Cookie-uri