Setari Cookie-uri

Cum sa-ti planifici singura nunta visurilor?

Cand vine vorba despre nunti, toate miresele se transforma in adevarate bridezilla, facandu-si griji, enervandu-se, nedormind nopti intregi si in loc sa se bucure de unul dintre cele mai frumoase momente din viata lor, ele dau cu piciorul doar pentru ca anumite detalii nu le convin.

Rochia a fost facuta pe comanda si am facut pana la 10 sedinte de proba deoarece nu se aseza asa cum imi doream eu. Domnisoarele de onoare au purtat rochii albe, dar intr-o nuanta laptoasa, usor catre crem, lungi pana in pamant si cu putina trena. Coafura si machiajul mi le-am facut singura. Nimic special sau pretentios, am vrut sa fiu cat mai simpla: parul coc lejer si un machiaj natural, in nuante sidefate.

Fara mancare nu se poate


Invata sa iti planifici singura nunta

Pentru meniu am colaborat cu un restaurant. Mancarea a fost in stil traditional, cu sarmalute, smantana si mamaliguta, piept de pui, berbecut si peste la gratar, asortate cu legume trase prin vin.

Tortul a fost destul de simplu, cu trei etaje, martipan si mici detalii care il inconjurau.

Care sunt pasii necesari de care trebuie sa tii cont cand iti planifici singura nunta?


a) Tine o agenda tot timpul cu tine si noteaza toate ideile sau lucrurile pe care le ai de facut;

b) Ai rabdare;

c) Gandeste-te la toate posibilitatile;

d) Programeaza din timp nunta;

e) Fa-ti timp si ocupa-te de mici detalii precum servetele pentru masa, tacamuri, rochiile domnisoarelor de onoare, asezarea invitatilor la masa;

f) Daca nu te descurci, cere ajutorul unei prietene apropiate;

Am reusit ceea ce mi-am propus si, daca eu m-am descurcat, o femeie cu doua maini stangi, care intarzie tot timpul si are o memorie de scurta durata, atunci puteti si voi.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
12 Ianuarie 2012
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.