Setari Cookie-uri

5+1 intrebari pentru organizatorul nuntii tale

Nu stii cum sa iti alegi cel mai bun organizator al nuntii tale? Incearca sa vezi dincolo de aparente, sa depasesti emotiile si sa te concentrezi asupra organizarii daca vrei sa ai o nunta ca in povesti. Daca mergi la mai multe agentii si nu stii care este persoana potrivita stilului tau, care te intelege cel mai bine, iata cateva intrebari simple, insa extrem de importante, care te vor ajuta sa te decizi:

Exista posibilitatea ca organizatorul sa se imbolnaveasca, sa aiba un accident sau o problema in familie si nu se mai poate ocupa de planificarea nuntii. Nu poti anula nunta din cauza organizatorului. Trebuie sa stii din timp care este persoana care ii va lua locul, sa ii cunosti CV-ul si sa porti o discutie cu ea pentru a sti daca te multumeste.

6. In planificarea nuntii este inclusa si luna de miere?


In multe situatii, organizatorul are un contract cu o agentie de calatorie, acesta oferindu-ti pe langa pachetul de nunta, si rezervarea lunii de miere. Daca nu iti plac destinatiile pe care acesta ti le pune la dispozitie, te poti ocupa personal de luna de miere, insa trebuie sa o faci din timp pentru a obtine si reducerea de early booking.


Vizionare placuta


Kudika
17 Ianuarie 2012
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.