Setari Cookie-uri

4 lucruri pe care sa le faci dupa primirea inelului de logodna

Esti logodita. Si acum ce urmeaza? Ai pe deget inelul de logodna, dovada iubirii eterne. Urmeaza nunta si o familie adevarata, doar a ta. Dar cum faci cu anuntarea familiei, retusarea inelului sau planificarea nuntii?

Si cand zic rude, ma refer la toate. Daca nu poti merge la parinti acasa pentru a le da vestea, atunci suna-i. Iti poti suna si fratii, surorile si prietenii apropiati.

2. Retuseaza dimensiunea inelului de logodna


Ai primit inelul, este superb, stralucitor, numai ca are o mica problema: dimensiunea lui nu este tocmai potrivita pentru degetul tau. Si cum este indicat sa porti inelul pe degetul inelar, poti merge la un bijutier pentru a iti taia din el sau a ti-l mari in dimensiuni.

3. Este timpul pentru alegerea celei mai potrivite zile pentru nunta

Suna-ti rudele dupa ce ai primit inelul de logodna


Ziua cea mare. Cand sa fie? Se spune ca aduce ghinion daca nunta este in ziua de nastere a mirelui sau a miresei, asa ca evitati aceste zile. Daca sunteti genul de cuplu care nu crede in superstitii, atunci va puteti casatori oricand.

Cel mai indicat ar fi sa alegeti o zi care reprezinta ceva, gen ziua in care v-ati cunoscut.

4. Organizeaza totul pentru nunta


Incepe prin a iti organiza timpul. Pentru inceput o agenda ar fi perfecta pentru a trece in ea toate ideile de nunta, detaliile care te intereseaza si aspectele care ti se par importante.

Achizitioneaza-ti mai multe reviste pentru mirese si alege-ti stilul de rochie care crezi ca ti se potriveste si te avantajeaza.

Te poti abona la newsletter-ul Mirese de pe Kudika pentru a fi la curent cu toate noutatile in materie de nunta, ceremonie, machiaj, coafura sau rochii de mireasa.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
7 Februarie 2012
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.