Setari Cookie-uri

Targul Ghidul Miresei, o editie in premiera

In perioada 24 - 26 februarie 2012 revista si portalul Ghidul Miresei organizeaza cea de-a 5 a editie a targului Ghidul Miresei, CEL MAI MARE TARG DE NUNTI organizat vreodata in Romania.

In perioada 24 - 26 februarie 2012 revista si portalul Ghidul Miresei organizeaza cea de-a 5 a editie a targului Ghidul Miresei, CEL MAI MARE TARG DE NUNTI organizat vreodata in Romania.

Targul se va desfasura pentru prima oara in Pavilionul CENTRAL din Centrul Expozitional Romexpo, pe o suprafata de peste 10.000mp unde vor expune peste 200 de firme din domeniul nuntilor, in intrecerea de a oferi viitorilor miri cele mai bune servicii si produse.

Vizitatorii vor avea ocazia de a admira in premiera concerte, parade, demonstratii live si multe alte surpize pregatite de organizatori.

Din seria de evenimente si atractii care vor incanta vizitatorii mentionam:

CRBL - concert in premiera absolut in noua componenta a trupei sale

Pentru prima data intr-o noua componenta, CRBL va incanta publicul cu o varianta completa de show pe care a pregatit-o timp de 3 luni. Echipa de dansatori este formata din 6 artisti, 4 fete si 2 baieti iar ca si coregraf CRBL a ales sa predea stafeta mai departe noii generatii de coregrafi, alegand un coregraf cunoscut printre dansatorii din toata tara, pe FREAK. Spectacolele vor fi condimentate si de trupele de dans BIG BOUNCE si Yo` Mama. Un alt moment unicat in Romania va fi sustinut de CRBL si Elena, un moment de dans combinat cu momente comice, tot o premiera absoluta pe piata romaneasca.

Cosmina Englizian - o parada de moda dedicata celor mai micuti invitati la nunta

"Mici" invitati de onoare cu varste intre 2 si 14 ani, din familiile unor MARI nume precum Raluca Sandu, Monica Iagar, Adrian Cristea si Denisa Nechifor, Desiree Maloga, Geanina Varga si multi alti invitati de elita, va vor incanta cu tinute speciale pentru evenimente.

Nunta-spectacol by Collier- probabil cel mai original concept de nunta-spectacol din Romania

Emotie, poveste, concept, interactivitate, pachete servicii de la A la Z, foto, video, momentul mirilor, wedding planner, momente artistice, actori, coregrafi, aranjamente sala, invitatii, tort, recomandari trupe, sunet, lumini, scena, cortina... totul pentru a ta nunta spectacol. Un concept recomandat de Vasile Calofir, "actorul cu o mie de fete", si de Gagoo Media. Nunta plina de stereotipuri e istorie, vino la targ sa vezi cum poti transforma nunta intr-un spectacol real, cu decoruri, actori, lumini, muzica.

"FLAVOURS & YOU ENGAGED"- cel mai tare cooking-show si realizarea unui tort de nunta deosebit live
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
23 Februarie 2012
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.