Recorduri absolute: Cel mai mare targ de nunti

Recorduri absolute: Cel mai mare targ de nunti

Targul Ghidul Miresei a fost primul targ de nunti din Romania organizat in Pavilionul Central din Centrul Expozitional Romexpo.

Targul Ghidul Miresei a fost primul targ de nunti din Romania organizat in Pavilionul Central din Centrul Expozitional Romexpo. Cu peste 22.000 de vizitatori inregistrati in cele 3 zile, Targul Ghidul Miresei a devenit fara indoiala cel mai mare targ de nunti din istorie.

Maya Fashion, un important producator de rochii de mireasa, a declarat prin designerul Mariana Florea ca nu se asteptau sa mai simta vreodata atmosfera si volumul de vanzari din anii 2007-2008, dar ca la acest targ s-a intamplat imposibilul: “Sambata in jurul pranzului, am ramas fara contracte... am apelat la organizatori sa ne imprime inca 50 de contracte. Nu eram pregatiti pentru volumul vanzarilor pe care l-am avut.

Recorduri absolute: Cel mai mare targ de nuntiabsolute

Peste 200 de firme au expus in perioada 24 - 26 februarie 2012 cele mai variate si exotice oferte si servicii, de la nunti filmate 3D, papioane de ceramica, costume de ginere cu aplicatii din cristale, pantofi din piele de pisica de mare, la reduceri remarcabile de la 1000 de euro la 900 de lei la rochiile de mireasa.

Ghidul Miresei a organizat evenimentul asa cum ma asteptam, la modul cel mai profesionist. Ma bucur enorm ca am avut sansa de a participa la acest targ de nunti, cu adevarat cel mai mare targ de nunti din istorie.” a declarat Vasile Calofir, “actorul cu o mie de fete”.

Producatori internationali de rochii de mireasa in premiera pentru Europa de Est, spectacole culinare si de teatru, concert in premiera sustinut de CRBL, o parada de moda cu tinute semnate Cosmina Englizian in care modelele au fost cu mici vedete din familiile unor mari vedete, au fost doar cateva dintre atractiile pregatite de organizatori pentru vizitatorii.

Foarte buna organizarea, extrem de buna promovarea, iar asta s-a vazut clar in numarul record de vizitatori si implicit in numarul de clienti. Pentru firma noastra a fost fara indoiala cea mai buna participare pana acum la un targ de nunti. Expunem la targuri de multi ani si la aceasta editie am avut un numar record de clienti. Sincere felicitari organizatorilor.” a declarat Jeanneta Stiolica de la Elegance.

A fost extraordinar, niciodata nu ne-am fi asteptat la asa ceva, am avut vanzari record.” a declarat Alina Marin de la Isa D'orable, in prima zi dupa targ, in timp ce se afla la salon cu cliente de la targ venite deja la ultimele probe.

Organizatorii, Revista si Portalul Ghidul Miresei.ro, vor reveni la sfarsitul lunii mai cu o noua editie a Targului Ghidul Miresei, organizata tot in Centrul Expozitional Romexpo.

Vizionare placuta


Kudika
1 Martie 2012
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Setari Cookie-uri