Sa dansam pe ritmuri de sex

Sa dansam pe ritmuri de sex
Kudika
22 Martie 2012

A face dragoste echivaleaza cu a dansa pe acordurile unei muzici numai de cei doi stiuta.

A face dragoste echivaleaza cu a dansa pe acordurile unei muzici numai de cei doi stiuta.

Fiecare dintre noi poate fi sau nu un bun dansator. O persoana poate avea veleitati de artist, alta este posibil sa nu fie chiar atat de talentata. In cele din urma, dansul pe care il creeaza impreuna este cel care conteaza. Unii oameni pot dansa foarte bine de unii singuri si detestabil cu un partener.

Sa dansam pe ritmuri de sex

Dans pe ritmuri de sex

Ca sa fie unul frumos si plin de satisfactii, un dans antreneaza deopotriva cooperare, comunicare si consideratie/respect. Cel putin unul dintre parteneri este indicat sa nu conduca pasii de dans fara sa nu fie in acord cu partenerul sau partenera sa, dansul presupune un parteneriat. Nici un cuplu nu se asteapta sa danseze din prima bine impreuna fara o perioada de acomodare.

Pot exista si exceptii. Adesea nu mai are importanta cat de bine ai dansat sau ai putea dansa cu un partener ipotetic, si asta pentru ca cel care prezinta importanta, cel care conteaza este chiar cel din fata ta, daca iti doresti ca lucrurile sa merga bine centreaza-te pe acum si aici.

Toate aceste lucruri sunt valabile si atunci cand facem dragoste. Inca se intampla destul de des sa consideram ca o viata sexuala multumitoare se naste de la sine, fara o prealabila acomodare. Este sau nu este o "partida" de sex extraordinara!?

Traim cu impresia ca intr-un fel (nu stim cum) oamenii ar trebui sa stie de la sine cum sa faca dragoste, fara sa trebuiasca sa vorbeasca in incercarea de a-si imbunatati calitatea vietii sexuale.

Citeste articolul integral Sexul, un dans in doi pe Psiholife.ro.

Vizionare placuta

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:


Setari Cookie-uri