Setari Cookie-uri

5 Mituri surprinzatoare despre relatii

Ce trebuie sa stim pentru a fi pe deplin satisfacuti in relatia pe care o avem?

1. La o relatie fericita nu trebuie sa lucrezi


Adevarul: Cele mai puternice relatii au nevoie de foarte multa munca. In dragoste trebuie sa fii aproape de partener, sa faci compromisuri, sa inveti arta sinceritatii si a increderii. Dar cum iti dai seama daca lucrezi prea mult la relatia ta si daca esti fericita? Este simplu: trebuie doar sa fii sincera cu tine si sa pui in balanta momentele fericite si pe cele nefericite.

2. Daca partenerii se iubesc cu adevarat, ei stiu ce vor de la relatia lor


Mituri despre relatii

Adevarul: Niciodata nu vei ajunge sa cunosti cu adevarat o persoana. Oamenii se schimba si, o data cu ei, li se modifica si comportamentul, sentimentele sau nevoile. Indiferent de cat de apropiata esti de partenerul tau si oricat de mult timp petreci alaturi de el, niciodata nu vei putea spune ca stii ce isi doreste cu adevarat.

3. Daca iubesti cu adevarat, pasiunea nu va disparea niciodata


Adevarul: Doar in filme si in romanele de dragoste putem spune ca pasiunea este vesnica. Relatiile de zi cu zi sunt relatii obisnuite, in care nu exista doar zahar si miere. Sunt certuri, discutii si probleme. O data cu trecerea timpului se instaleaza rutina si dispar energia si fluturii din stomac. Asta nu inseamna ca pasiunea a disparut pentru totdeauna. Flacara iubirii poate fi reaprinsa oricand atata timp cat cuplurile isi doresc asta.

4. Un copil consolideaza relatia


Mituri despre relatii

Adevarul: Un copil complica lucrurile intr-o relatie deoarece o data cu venirea lui pe lume, partenerii se distanteaza in timp ce viata lor se schimba definitiv. Nopti nedormite, plansete in miez de noapte, certuri lungi… toate astea unesc doar un cuplu adevarat. Doua persoane care stau impreuna doar din cauza copilului, isi distrug viata si ruineaza si viata celui mic deoarece un viitor bazat pe constrangere si consolidare obligatorie nu seamana a fericire.

5. Gelozia este o dovada de dragoste


Adevarul: Daca stam putin si analizam putem spune ca gelozia este buna atata timp cat este constructiva si nu doare. In momentul in care partenerul devine suspicios la fiecare miscare pe care o faci, iti urmareste fiecare pas si iti interzice anumite lucruri intr-un mod furios sau impunator, gelozia nu mai este o dovada de dragoste, ci un exemplu de obsesie.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
27 Martie 2012
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.