Setari Cookie-uri

5 locatii inedite pentru casatorie

Toate miresele vor sa fie originale in ziua nuntii.

Toate miresele vor sa fie originale in ziua nuntii.

Insa o dau in bara cand vine vorba despre locul casatoriei. A venit vara, asa ca se poarta o nunta in aer liber, intr-o gradina de vara sau la malul marii. Dar asta nu inseamna originalitate, nu-i asa? Daca tot vrei sa ai o casatorie iesita din comun, trebuie sa mergi pana in panzele albe pentru a obtine asta. Noi iti venim in ajutor cu cateva idei superbe de locatii in care iti poti uni destinul cu persoana iubita.

5 locatii ciudate pentru casatorie


1. Intr-o casa bantuita

Avem printre noi persoane pasionate de fantome? O ceremonie intr-o casa bantuita, in miez de noapte, la lumina lumanarii. Cat de original si de inspaimantator este? Daca iti place ideea, iti propun sa alegi o rochie de mireasa usor rupta (sau o porti purta pe cea a mamei tale) si sa rogi si invitatii sa respecte tema.

2. In aer

Multi tineri o fac. De ce nu ai face-o si tu? Daca iti place aventura, atunci gandeste-te la o ceremonie in aer… la propriu. Fie ca zbori cu avionul sau cu parapanta, sari cu parasuta sau faci bungee jumping, ceremonia in aer este o modalitate ciudata de distractie.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
5 Aprilie 2012
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.