Setari Cookie-uri

4 greseli facute de domnisoarele de onoare

Care sunt regulile pe care trebuie sa le invete domnisoarele de onoare?

sursa foto: shutterstock.com

1. Crezi ca esti o pacoste?

Luarea deciziilor poate fi o sarcina destul de dificila avand in vedere ca nunta reprezinta cel mai important eveniment din viata unei femei. Dar asta nu inseamna ca trebuie sa stai in spatele miresei, sa o intrebi daca este bine ce faci sau sa te plangi ca nu te descurci. Daca nu te descurci, cere ajutorul unor altor persoane.

2. Nunta: ziua miresei sau loc de intalnire?

Multe domnisoare de onoare transforma nunta intr-un loc de intalnire pentru ele. Da, da… stiu ca barbatii sunt mult mai aranjati si rafinati la nunta, insa abtine-te. Cavalerii de onoare te atrag? Ia-ti gandul de la ei! Ziua nuntii nu este cea mai potrivita zi pentru ca tu sa iti gasesti marea dragoste.

3. Domnisoara de onoare sau sclava?

Cred ca amandoua sunt de acord cu faptul ca a fi domnisoara de onoare este ca si cum ai fi mana dreapta a miresei, umarul pe care plange, sprijinul de care are nevoie in momentele de isterie. Dar toate aceste responsabilitati au o limita. Trebuie sa stii ca domnisoarele de onoare nu sunt sclave, ci doar prietene dispuse sa ofere ajutorul miresei.

Citește și:

4. Cat de mofturoasa poti fi?

Nu esti de acord cu alegerile miresei in materie de accesorii si tinute de nunta? Ar fi bine sa iti tii parerile pentru tine. Conformeaza-te cu rochia si sandalele pe care le vei primi. Pana la urma mireasa trebuie sa fie cea mai frumoasa de la nunta (sau poate ca tu vrei sa fii precum Pippa Middleton, sora ducesei de Cambridge, care a devenit celebra datorita rochiei pe care a purtat-o la nunta lui Kate Middleton).

Vizionare placuta


Kudika
17 Mai 2012
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.