• Titlu: Tanara mireasa
  • An aparitie: 2011
  • Colectie: CHIC
  • Autor: Madeleine Wickham (Sophie Kinsella)
  • Editura: Polirom, disponibil pe Elefant.ro

Ce te faci daca trecutul vine sa te traga de maneca exact atunci cand crezi ca, in sfarsit, toate idealurile tale sunt pe cale sa se implineasca? Sophie Kinsella, celebra autoare a seriei La cumparaturi, scrie, sub adevaratul sau nume, un roman plin de surprize si de rasturnari de situatie.

Recomandare de carte: Ultima Ora

La optsprezece ani, in prima vara de libertate la Oxford, Milly este deschisa oricarei aventuri. Asa ii cunoaste pe Rupert si pe Allan, iubitul lui american, si accepta fara ezitare o casatorie de forma cu acesta din urma, pentru ca Allan sa poata ramane in tara.

Pentru a simti ca totul e aievea, Milly se imbraca intr-o rochie de mireasa ieftina si pozeaza pentru turisti pe treptele Starii Civile. Zece ani mai tarziu, cand Milly e logodita cu Simon – un tanar bogat, serios si convins ca e indragostit de femeia perfecta –, in ajunul unei nunti de vis, luxoase si stralucitoare, acel gest necugetat din tinerete, dat uitarii intre timp, incepe sa-si arate in sfarsit consecintele. Cum sa-i spuna lui Simon ca e deja maritata ? Cum sa-i spuna mamei sale ? Pe masura ce criza ia amploare, ies la lumina tot mai multe secrete, nu doar ale ei, ci si ale unor oameni dragi pe care crezuse ca-i cunoaste?

O proza plina de indrazneala, scrisa de o autoare cu un simt deosebit pentru satira sociala.” (The Independent)

O adevarata placere, mai ales pentru cititorii impatimiti ai lui Sophie Kinsella.” (Daily Mail)

Finetea observatiei, umorul si stilul accesibil fac din aceasta carte o excelenta lectura de vara.” (Sunday Mirror)

Cele mai noi carti chick-lit
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor: