Setari Cookie-uri

Sfaturi pentru o relatie perfecta

Oare care este cheia ce ar putea deschide poarta catre o relatie de succes?

Foto: Shutterstock.com

Amandoi aveti nevoie de securitate si comfort in relatie. O relatie sanatoasa se construieste pe un schimb echilibrat intre "a lua" si "a da".

Incercati sa pastrati un echilibru intre dependenta si independenta. Spune-i si arata-i cat de important este pentru tine dar nu te agata de el in asa fel incat sa se simta sufocat.

Il vei incuraja sa te asculte apreciindu-l de fiecare data cand face asta. Pe de alta parte si tu trebuie sa te arati interesata sa-l asculti.
Femeile ar trebuie sa stie ca barbatii nu sunt programati pentru a conversa prea mult. Ei au nevoie de mai multa liniste si de intervale de timp in care isi doreasc sa fie singuri.

Fa-l sa te aprecieze. Nu astepta sa-ti faca complimente mereu, ci poti spune chiar tu ceva bun despre tine si il poti intreba daca este de acord.

Arata-i, de preferat la inceputul relatiei, care este calea catre orgasmul tau, pentru ca e neplacut sa ajunga acolo singur. Daca nici tu nu sti, poate incercati sa aflati impreuna.

Citește și:

Ascunzand resentimentele vei otravi relatia, asa ca daca ceva te deranjeaza este mai bine sa spui. Aminteste-ti ca in timp ce barbatii nu prea se pricep la conversatie, se pricep de minune la solutii. Exprima-ti nemultumirile si cere-i sa te ajute sa gaseti o solutie.

Citeste articolul integral Sfaturi pentru o relatie reusita pe Psiholife.ro

Foto prima pagina: Shutterstock.com

Vizionare placuta


Kudika
7 August 2012
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.