Setari Cookie-uri

Nunta de toamna: 5 sfaturi importante

Ce trebuie sa stii daca alegi sa iti faci nunta in aceasta perioada?

Toamna este un anotimp cu nuante calde, pamantii, care iti transmit o stare de liniste si pace sufleteasca. Nuntile de toamna sunt foarte cautate deoarece vremea este perfecta, iar atmosfera este de vis!

Cum trebuie sa fie stilul nuntii tale daca alegi sa te casatoresti toamna?

1. Opteaza pentru flori albe

Florile albe vor reusi sa scoata in evidenta nuantele bogate ale toamne. Crini sau trandafiri albi in recipiente vintage vor reusi sa dea o nota de poveste nuntii tale. Pe langa aceste accesorii, asigura-te ca buchetul sau sau al domnisoarelor de onoare au cateva flori albe in el pentru a se asorta cu stilul nuntii.

2. Nunta in propria gradina

Ce zici de o ceremonie intr-o gradina? Daca nu stai la casa, atunci roaga-ti o prietena sa te ajute. Luminite in copaci, felinare pe masa, culori calde, aranjamente din crengute, lumanarele crem sau maronii, muzica ambientala, invitati fericiti… o nunta de vis!

Citește și:

Foto: Shutterstock.com

3. Aranjamente home made

Nu trebuie sa dai banii pe aranjamentele pentru nunta, le poti face chiar tu. Cel mai frumos lucru este ca te poti apuca de ele de mai devreme, fara a iti fi teama ca se deterioreaza. Ca propuneri, noi iti sugeram sa faci suporturi pentru lumanari: un pahar normal, lipesti crengute in jurul lui, apoi prinzi totul cu cateva sfori de rafie. Faci o fundita neglijenta, pui lumanarea in interior si gata aranjamentul.

Poti face si marturii de nunta home made: un borcanel simplu, in care pui nisip sau pietre colorate, peste capac adaugi o hartie in nuante pamantii, pe care o legi cu cateva fire de rafie (sau o panglica maro).

Vizionare placuta


Kudika
28 August 2012
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.