Setari Cookie-uri

(P) Fotografiile de nunta, amintirile celei mai frumoase zile

Imortalizeaza intr-un album special cele mai frumoase momente din viata ta.

Nunta este un eveniment la care cele mai multe dintre femei viseaza inca din copilarie. Toate detaliile sunt atent planificate, astfel incat ziua sa fie una perfecta, asa cum se intampla in povesti si filme. Amintirile celei mai frumoase zile devin esentiale, iar fotograful, un vrajitor care transforma emotiile in imagini.

Alegerea fotografului care va imortaliza momentele speciale din cea mai frumoasa zi a vietii voastre de cuplu este cel putin la fel de importanta ca alegerea restaurantului sau a formatiei. De aceste alegeri vor depinde amintirile voastre, ale prietenilor si rudelor care va vor fi alaturi la acest pas.

Inainte de toate, trebuie sa stii ce inseamna o fotografie perfecta de nunta. Mircea Dragos, fotograf profesionist si proprietarul Mircea Dragos Photography, cu o experienta de 15 ani atat in evenimentele private, cat si in fotografia business, spune ca o fotografie perfecta surprinde in acelasi timp o stare emotionala puternica si o imagine buna a mirilor din punct de vedere tehnic si artistic.

Imi place sa surprind emotia si fericirea mirilor: sunt momente de o intensitate maxima, pe care de multe ori nu le gasesti la fotografia business. De aceea nu renunt la niciunul dintre domeniile care m-au consacrat: evenimentele private(nunta, botez sau petreceri) si fotografia business”, declara Mircea Dragos. In fotografia de nunta, Mircea Dragos abordeaza stilurile fotojurnalistic si portretistic.

Cum alegi fotograful de nunta

Dincolo de buget, in alegerea fotografului de nunta trebuie sa tii cont de anumite criterii: pregatirea fotografului prin studii de specialitate si recunoasteri in domeniu, experienta si recomandarile dobandite, stilul abordat si echipamentul folosit, inclusiv echipamentul de completare si aparate de rezerva.

Nunta o realizam in doi fotografi: eu si fratele meu, Victor Dragos, proprietarul Fotomaster. Folosim echipament de ultima generatie, Nikon si Canon. Multa lume ne intreaba daca« ne certam» din cauza celor doua marci. Din contra, realizam fotografii in doua viziuni diferite, avand cromatici si stiluri diferite”, explica Mircea Dragos.


Kudika
6 Septembrie 2012
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.