Setari Cookie-uri

Top 5 Accesorii pentru Masina Mirilor

Masina mirilor intotdeauna trebuie sa se evidentieze in convoiul de oameni ce sarbatoresc uniunea spirituala a cuplului.

2. Papusa/ papusi

Cand eram mica, innebuneam putin de fiecare data cand vedeam masina miresei. De ce?

Este simplu: toate masinile cu mirese in ele aveau papusi imbracate in mireasa pe capota. Si, ca orice fetita, visam sa port si eu, intr-o zi, minunata rochie alba si bufanta. In capul meu, rochitele papusilor mi s-ar fi potrivit perfect.

Asadar, papusile pe capota cu siguranta vor fi unul dintre centrele de interes ale fotografilor si ale copiilor invitati. Poate gasesti chiar o papusa si un papusel care sa fie asezati cu grija pe capota.

3. Lumina Plimbareata

Folosesc aceasta expresie pentru a face referire la lumanari. Sunt convinsa ca o masina pe care sunt atasate instalatii luminoase de jur imprejurul geamurilor (inclusiv luneta si parbriz).

Desigur, aceasta varianta este valabila dupa lasarea serii pentru efectul scontat. Poate si cateva neoane sub masina sau cateva leduri la roti...

Citește și:

Si, pentru ca lumina diurna sa fie exploatata la maximum, cateva oglinzi aplicate cu grija, astfel incat sa nu afecteze vizibilitatea celorlalti soferi, dar incat sa faca masina voastra sa para ca pluteste in lumini.

Vizionare placuta


Kudika
22 Noiembrie 2012
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.