Setari Cookie-uri

Regula de trei simpla pentru tinuta miresei

Sunt unele lucruri pe care pur si simplu nu iti poti permite sa le omiti.

3. Machiajul

- Rimel rezistent la apa si orice alte cosmetice cat mai rezistente: vei transpira, te vor pupa oameni, te vei sterge pe fata intentionat sau din greseala, dar machiajul trebuie sa ramana la locul lui. Si nu uita sa iti iei cateva cosmetice la tine pentru un eventual refresh.

- Machiaj puternic: este necesar pentru ca fotografiile sa fie reusite. Machiajul iti va pune in evidenta ochii, buzele, pometii, trasaturile principale ale chipului tau, astfel incat sa zici si dupa 75 de ani ca in acea zi ai fost cea mai frumoasa.

- Mergi la salon pentru o proba: mai ales daca nu esti obisnuita cu un machiaj foarte puternic, va trebui sa „exersezi” inainte. Va trebui sa te obisnuiesti cu acest aspect pentru a avea incredere in tine in ziua cea mare si pentru a straluci in fata zecilor de ochi ce te vor conduce spre altar.

4. Coafura

Citește și:

- Alege o coafura si mergi la salon pentru o proba. Chiar daca in revista arata minunat, se poate sa nu se potriveasca formei fetei tale, accesoriilor pe care le vei purta sau chiar rochiei.

- Oricum ai vrea sa iti stea parul, ai grija sa fie bine... nu, foarte bine fixat.

- Poate ar fi mai bine sa te gandesti la modele de cocuri, pentru ca vei transpira in timpul dansurilor si, daca iti lasi parul pe spate, este posibil sa nu reziste forma pe care ti- doresti.

Vizionare placuta


Kudika
4 Decembrie 2012
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.