Setari Cookie-uri

Sfaturi de aur pentru mireasa

In apropierea nuntii, toata lumea e putin mai agitata. Ce ai de facut?

2. Nu te certa cu viitorul tau sot

Stiu, esti stresata si el la fel. Tocmai de aceea, nu trebuie sa va luati la harta tocmai acum: gasiti adevarata problema, trageti aer in piept si rezolvati-o. Sunteti oameni mari si va iubiti, deci sigur veti reusi sa depasiti orice impas rasare in calea voastra.

Daca persoane din afara incearca sa se amestece in treburile voastre, refuzati politicos: o veti scoate la capat de unii singuri de acum inainte, ca un cuplu minunat ce sunteti. Nici sa nu va obositi sa ascultati de ce tanti Margareta nu vrea sa stea langa tanti Leana si de ce lui Georgica nu ii plac trandafirii.

3. Nu petreceti pana tarziu in ajun

Nu stiu ce petrecere, repetitie sau cina romantica aveati planuita, dar nu va lungiti prea mult. Ideal este ca petrecerea burlacilor, si cea a burlacitelor, de altfel, sa fie stabilita cu 2, 3 zile inainte.

Citește și:

Ganditi-va ca amandoi veti avea o zi lunga in mult-prea-planuita zi a nuntii si ca va trebui sa rezistati la hore inzecite, plimbari, pozari, agitatie si asa mai departe.

De asemenea, nu uitati sa va hraniti corespunzator, nu se stie cat apucati sa mancati in ziua nuntii, dar de energie cu siguranta veti avea nevoie amandoi.

Vizionare placuta


Kudika
10 Ianuarie 2013
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.