Setari Cookie-uri

Secretele cuplului perfect

Oamenii s-au nascut separat, dar vor sa traiasca impreuna.

Ne uitam la parintii nostri si nu intelegem, poate, cum au reusit sa ramana impreuna atata timp. Ne uitam la batraneii straini de pe strada care se tin de mana si merg la pas si ne intrebam daca inca se iubesc. Cu siguranta se iubesc in continuare, altfel nu s-ar fi tinut de mana, chiar daca ar fi ramas impreuna dintr-un oricare alt motiv.

Asadar, ce tine oamenii impreuna pentru mai mult timp?

Nu poti dormi cu dusmanul in pat

Trebuie, intotdeauna, sa ai incredere in partenerul, iubitul, sotul tau. Iar increderea are si ea, la randul ei, mai multe ramuri: ai incredere ca nu te inseala, ai incredere ca te iubeste, ai incredere ca nu are interese ascunse, ai incredere ca nu esti acolo de rezerva.

Trebuie sa ai incredere ca are incredere in tine si trebuie sa nu ii tradezi incredere incercand sa il schimbi sau sa il manipulezi.

De asemenea, este important sa ajungeti la unele compromisuri si aranjamente in ce priveste sarcinile zilnice, sa va ajutati permanent si sa va sustineti initiativele reciproc, chiar daca uneori celalalt nu are idei stralucite. Casnicia este un fel de parteneriat: perechea ta este acolo intotdeauna pentru a te sprijini, a te incuraja si a investi in necesitatile tale, insa trebuie sa faci acelasi lucru, la randul tau.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
15 Ianuarie 2013
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.