Setari Cookie-uri

Nunta ta: la ce renunti?

Te voi ajuta sa faci listele cu plusuri si minusuri pentru planificarea nuntii tale.

5. Trena: poate ai visat la ea inca de la 2-3 ani, cand abia intelegeai ca exista mai multe culori pe lume, dar nu va face decat sa te incomodeze (aminteste-ti cat ai de umblat).

6. Valsul mirilor: cine a spus ca nu poate fi sarba mirilor? Sau cine spune ca nu puteti invita niste prieteni priceputi la dans pentru un moment artistic (mai ales daca tu sau iubitul tau nu va pricepeti la dans).

7. Cardurile de pe masa: oricum vezi conduce fiecare invitat la locul lui, nu are nevoie de un cartonas pe care sa ii fie scris numele.

8. Artificii in tort: nu-i asa ca este mai dragut sa suflati in lumanari si sa va puneti cate o dorinta tinandu-va de mana?

9. Tortul special pentru nasi – de pot satura din tortul cel mare, din care mananca toata lumea. De unde a pornit „traditia” cu tortul special?

10. Invitatii „pentru ca trebuie”: nu conteaza daca ai fost la nunta prietenului verisorului mamei sau daca nu te va invita la nunta lor. Nunta ta este o zi speciala, in care trebuie sa ai timp pentru toti invitatii, asa ca invita doar persoanele pe care le vrei cu adevarat acolo + socri.

Citește și:

Sursa foto prima pagina: Shutterstock.com

Vizionare placuta


Kudika
29 Ianuarie 2013
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.