Setari Cookie-uri

Cum sa fie rochia de mireasa?

Cred ca stii ce cauti la rochia de mireasa, dar stii si ce sa eviti?

De ce trebuie sa tii cont mai departe? Sunt acele cateva lucruri care iti strica toata ziua sau te ajuta sa ramai cu zambetul pe buze chiar daca ploua.

- Rochia de mireasa, pentru ca este predestinata sa fie una singura in viata fiecarei mirese, trebuie sa fie perfecta. Asadar, incearca sa gasesti marimea potrivita, lungimea potrivita, croiala potrivita pentru formele si alura ta – poate ca nu ar fi chiar rau sa ti-o faci la comanda, daca stii despre o croitoreasa foarte indemanatica.

- Materialul din care este fabricata rochia de mireasa trebuie sa fie dintre cele mai bune: rezistent si moale, care sa fie prietenos cu pielea ta.

- Ai grija la croiala pentru care optezi: rochiile sirena, rochiile printesa, rochiile cu spatele decupat sunt frumoase, nimic de spus, dar se pot dovedi foarte incomode, iar tu ai minimum 24 de ore in care trebuie sa stai imbracata cu acea rochie, sa mananci, sa mergi si, mai ales, sa dansezi.

Citește și:

- Vremea buna… este imprevizibila. Asadar, gandeste-te bine la faptul ca seara este mai racoare, deci se poate sa ai nevoie de un bolero, ca zilele de vara sunt sufocante, deci iti trebuie o rochie de mireasa care sa iti permita sa respiri si care trebuie accesorizata cu un evantai, ca trebuie sa fie lunga, dar nu prea lunga, incat, daca la jumatatea serii vrei sa iti iei balerini in picioare sa nu iti calci rochia in picioare.

- Si nu uita: rochia de mireasa o porti o singura data, deci nu trebuie sa coste cat o garsoniera – vrei sa fie perfecta, dar nu vrei sa fie nevoie sa iti vinzi un plaman ca sa o achiti.

Sursa foto interior si prima pagina: Shutterstock.com

Vizionare placuta


Kudika
26 Februarie 2013
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.