Setari Cookie-uri

10 reguli pentru o casnicie fericita

Sunt cateva reguli care mentin fericirea celor ce au facut schimb de verighete...

6. Incredere – cel putin pana la proba contrarie

Nu trebuie sa ii tai capul pentru micile minciuni: nu conteaza daca a baut 2 sau 3 beri, ci daca a mers apoi la clubul de noapte sau nu. Trebuie sa ii acorzi increderea completa, pentru ca si el sa ti-o poata acorda pe a lui.

Si aminteste-ti: cel suspicios este, de obicei, cel care a gresit deja si vrea sa ii gaseasca un defect si celuilalt pentru a diminua sentimentul de vina.

7. Mici surprize pentru mari bucurii

Ma astept sa fi invatat deja ca cel mai mult te bucuri de micile surprize facute de cei dragi: un buchet de flori primit din senin, un sarut pe nepusa masa, clatite la micul dejun sau cina preferata doar pentru ca este joi. Genul acesta de surprize, dintre cele care nu sunt nici costisitoare si nici nu necesita prea mult efort.

8. Timp liber = timp impreuna

In prima parte a vietii de oameni casatoriti, veti fi prinsi in tot felul de evenimente si veti avea tot felul de tentatii in jur. Insa nu trebuie sa cedati: petreceti weekendurile impreuna si, daca se poate, pauzele de masa. Petreceti serile povestindu-va ce ati facut la munca sau discutand despre mobila din bucatarie.

Citește și:

Discutati si despre problemele personale, nu le ignorati. Cu cat sunt mai mici, cu atat mai bine: nu trebuie sa le lasati sa imbatraneasca si sa creasca. Ramaneti la curent cu sentimentele si gandurile partenerului de viata.

Vizionare placuta


Kudika
12 Martie 2013
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.