Setari Cookie-uri

Cum alegi tema nuntii tale?

Pentru cuplurile care nu vor o nunta clasica, alegerea temei este o adevarata provocare!

Cu siguranta iti vei dori ca invitatii tai sa tina minte ziua nuntii tale – cadourile aniversare sunt un bonus chiar placut, nu-i asa? Dar, dincolo de amintirile invitatilor, sunt amintirile tale si placerea de a organiza un eveniment cu totul special.

Tocmai de aceea, alegerea unei teme este un pas destul de important iar, daca te hotarasti sa il faci, va trebui sa treci la fapte inainte de orice alt demers.

Detalii netematice

Sunt cateva lucruri pe care trebuie sa le alegi cu grija, indiferent ca alegi o tema sau nu.

In primul rand, faptul ca ai ales o paleta cromatica nu este echivalentul gasirii temei intregului eveniment – acesta este doar unul dintre pasi.

In al doilea rand, nu trebuie sa tii cont de pregatirea invitatilor pentru tema pe care ti-o alegi. Gandeste-te mai cu seama la tine, la viitorul tau sot, la spatiul pe care il veti avea de ornat si la tinutele domnisoarelor de onoare – daca sunt cativa prieteni in pas cu voi, este de ajuns.

Citește și:

De asemenea, gandeste-te cam ce i-ar trebui rochiei tale pentru a se potrivi temei, dar si la cum accesorizezi costumul lui. Lasa-ti fantezia sa zburde, traieste-ti visul!

Vizionare placuta


Kudika
26 Martie 2013
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.