Setari Cookie-uri

De ce nu vor barbatii sa se insoare?

Unii barbati par ca nu-si doresc sa se casatoreasca in veci, dar de ce?

- Nu le plac formalitatile: iti trebuie nasi si trebuie sa le spui „saru’mana, nasa!” – de ce sa zica „saru’ mana” oricarei alte femei in afara de maica-sa?

- Fobie de copii: daca te casatoresti, urmatorul pas logic si asteptat de toata lumea este primul copil – unii barbati sunt terifiati de ideea de a deveni parinti.

- Nu este in natura lor: noi ne nastem, ne jucam cu papusi si visam la rochia de mireasa; ei se nasc, se joaca cu ei si viseaza la o colectie de masini si, de la o varsta, la cat mai multe femei. Ei nu se gandesc la casatorie, ci la femei, apoi la o femeie, apoi la alta femeie, la cariera, la casa, la masina... la orice altceva in afara de casatorie!

- Nu vor sa dea raportul: daca se insoara, va trebui sa renunte la iesirile cu baietii (sau sa le rareasca), sa dea mai multi bani in casa decat pe placerile proprii, sa fie cumintel si sa isi anunte sotia atunci cand intarzie, cand munceste peste program si asa mai departe.

Citește și:

De altfel, am putea adauga si motivul parintilor divortati, al lipsei de incredere in sine sau fricii de esec, insa acestea nu vor fi niciodata invocate de semenii nostri de sex masculin.

Da, acestea sunt putine dintre nenumaratele lor motive, care de care mai superficiale sau mai stupide.

Te invit sa completezi lista!

Sursa foto interior si prima pagina: Shutterstock.

Vizionare placuta


Kudika
2 Aprilie 2013
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.