Setari Cookie-uri

Manichiura eleganta pentru mireasa

Mainile tale vor aparea in multe poze, deci trebuie sa arate ireprosabil.

Modelul de manichiura cel mai des intalnit la mirese este manichiura frantuzeasca. Cu marginile unghiei colorate cu carmin sau nu, dar varfurile intotdeauna date cu lac de unghii alb sau la o culoare mai deschisa decat restul unghiei si inca un strat de lac, dar crem sau transparent, acesta este un model care pare a fi nemuritor.

Urmatorul model sunt unghiile nude, adica cele vopsite cu lac de unghii transparent, crem sau bej.

Daca vrei ca manichiura ta sa fie una speciala, iti recomand sa asortezi unghiile de rosu aprins cu un ruj pe masura si o pereche de pantofi rosii, eleganti. Buchetul de flori va trebui sa fie si ei unul cat de indraznet. Eventual, poti cere trandafiri albi ale caror codite sa fie infasurate in panglica rosie.

De asemenea, poti juca rolul miresei gotice si sa iti dai unghiile, taiate scurt, cu oja neagra sau maro inchis, insa acest aspect ar stirbi putin eleganta mainilor tale.

Citește și:

O alta recomandare sunt modelele pe unghii despre care poti citi in 10 Trenduri in manichiura pentru primavara 2013. Unghiile cu model de semiluna aduc un plus de eleganta, insa va trebui sa combini culorile potrivite - as recomanda pasteluri (crem cu roz, alb cu roz), pentru un aspect cat mai feminim si mai suav.

De asemenea, poti incerca un french mai romantic: da-ti unghiile cu lac roz pal, iar varfurile coloreaza-le cu rosu aprins - acest model va transmite un plus de senzualitate.

Sursa foto prima pagina: Shutterstock.

Vizionare placuta


Kudika
30 Aprilie 2013
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.