Inele de logodna: Tendinte 2013

Inele de logodna: Tendinte 2013
Kudika
14 Mai 2013

Inelul de logodna - visul pretios al fiecarei femei

Intalnit de la designul interior si pana la haine, minimalismul si-a pus amprenta la momentul actual si asupra bijuteriilor. Impletirea fireasca intre clasic si modern, alaturi de simplitatea liniilor si a formelor sunt caracteristicile de baza ale acestui stil, care se va potrivi unei femei elegante, discrete, dar care isi doreste totusi sa fie in pas cu moda.

Nu in ultimul rand, vom intalni in 2013 inele reprezentative pentru stilul romantic, cu diamante care amintesc de o floare si sunt potrivite pentru femeile delicate, visatoare si sensibile.

Calitate certificata a produselor

Fiecare inel de logodna “Engagement Jewelry” este alcatuit din diamante naturale aduse din Anvers Belgia, capitala mondiala a diamantelor, autenticitatea pietrelor ce depasesc 0,17 carate fiind dovedita printr-un certificat EGL cu valabilitate unanim recunoscut în întreaga lume.

Inele sunt produse in Italia de catre cei mai priceputi bijutieri si fac cu subtilitatea trecerea de la clasic catre modern prin varietatea de modele realizate din aur alb, roz sau galben de 18 carate si diamante.

Detinatoare a brandului A. David Diamonds & Gold, firma Forum Holding comercializeaza diamante, aur de investitie si bijuterii de lux. Avand la baza experienta si notorietate, compania deserveste cu succes atat breasla maestrilor bijutieri romani, cat si piata de bijuterii de lux din Bucuresti prin comercializarea, in cadrul A. David Gallery, a unor colectii impresionante de piese unicat, dar si o gama diversificata de diamante slefuite, certificate international.

Mai multe informatii gasiti pe E-J.ro si pe pagina de Facebook.

Vizionare placuta

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.
Setari Cookie-uri