Setari Cookie-uri

Tendinte 2013: Nunta in natura

E verde pentru nunti!

Nunta in natura este moda anului 2013

Iar daca verdele nu este culoarea ta preferata profita de verdele proaspat din natura in anotimpul cald. Accentele verzi te duc cu gandul la o locatie idilica intr-un peisaj de vis. Anotimpul poate influenta locatia aleasa pentru nunta, iar o locatie bine aleasa la poalele muntelui este perfecta in sezonul cald care se apropie.

Complexul Hotelier Eden te asteapta intr-o locatie de poveste cu servicii ireprosabile, de la cazare de lux si preparate delicioase, la organizarea perfecta a celui mai important eveniment din viata ta.

Iar daca vei alege sa iti organizezi nunta la Hotel Eden din Predeal, atunci te vei bucura de preturi speciale: all inclusive la numai 49 euro/ persoana. Pachetul include meniul complet, pachet bauturi si servicii cazare si Nu se percepe taxa de inchiriere pentru local, se plateste doar meniul! In plus, pentru tinerii casatoriti si nasi: cate un apartament cu jacuzzi pentru noaptea nuntii!

Citește și:

Intra pe site-ul EdenHotel.ro pentru a afla mai multe detalii si planifica-ti nunta mult visata la Complexul Hotelier Eden.

Sursa foto interior si prima pagina: Shutterstock.

Vizionare placuta


Kudika
16 Mai 2013
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.