Setari Cookie-uri

5 lucruri de evitat inainte de nunta

Stiu ca vrei sa arati cat mai bine in ziua nuntii si sa impresionezi prin aparitia ta spectaculoasa, insa ca acest lucru sa fie posibil trebuie sa eviti anumite lucruri.

2. Nu iti vopsi parul in culori tari

Inainte de nunta este posibil sa ai diferite idei trasnite insa sfatul nostru este sa nu te lasi influentata de primul impuls. Daca esti blonda, de exemplu, nu iti vopsi parul roscat sau brunet, regula fiind valabila si invers. Nu opta pentru schimbari bruste in ceea ce priveste infatisarea ta pentru ca este posibil sa le regreti si sa nu mai fie pe placul tau.


3. Nu uita sa te odihnesti

Sigur nu vrei ca in ziua nuntii sa ai niste cearcane de toata frumusetea sub ochi, asa ca nu pierde noptile si fii sigura ca te odihnesti suficient incat organismul tau sa aiba energie din plin.


4. Ai grija la alimentatie

Evita mancarurile bogate in grasimi, preparatele prajite in prea mult ulei si alimentele grele pentru digestia ta. Nu este bine nici pentru sanatatea ta si nici pentru aspecul pielii tale care poate parea mult prea gras intr-o zi mult prea importanta.

Citește și:

5. Evita practicarea unui sport nou

In saptamana premergatoare nuntii nu este de preferat sa incerci sa experimentezi noi programe sportive. Chiar daca vrei sa arati cat mai bine, nu renunta la exercitiile vechi si nu incerca ceva nou. Te poti pricopsi cu o febra musculara de toata frumusetea.

foto prima pagina portret de mireasa frumoasa sursa shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
20 August 2013
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.