Setari Cookie-uri

Cum iti dai seama ca el e alesul?

Un barbat trebuie sa indeplineasca mai multe conditii pentru a ajunge in postura de sot, in postura de partener de viata.

5. Impartaseste cu tine si bune si rele. Si te considera partenera lui indiferent de ceea ce se intampla. Este foarte important ca si partenerul tau sa aiba incredere in tine si sa iti ceara un sfat atunci cand are nevoie, sa se bucure alaturi de tine atunci cand este cazul.

6. Este responsabil. Si isi asuma tot ceea ce face, tot ceeaa ce spune. Preia initiativa atuncicand sunt decizii importante de luat si iti ia greutatile de pe umeri pentru ca tu sa poti fi mai linistita.

7. Vorbeste despre viitorul vostru. Il surprinzi adesea spunand ca ai fi o mama perfecta si ca vei fi cea mai frumoasa mireasa din lume? Inseamna ca se gandeste sa devii partenera lui pentru tot restul zilelor si ca vrea sa te aiba langa el, sa fii numai a lui.

8. Lasa de la el atunci cand sunt probleme. In orice discutie este esential ca ambii parteneri sa lase de la ei. La barbati acest lucru este intalnit destul de rar pentru ca sunt mult mai orgoliosi decat femeile, dar daca parteneru tau se numara printre cei cativa dintre ei, atunci esti o norocoasa.

Citește și:

9. Isi doreste o relatie serioasa. Daca partenertul tau nu vrea doar sex de la tine si da semne ca ar vrea o relatie serioasa, acest lucru trebuie sa il ai in vedere daca te gandesti la un viitor impreuna cu el.

10. Ii plac copii. Asta in cazul in care iti plac si tie si vei vrea ca la un moment dat sa ai un copil. Daca instinctul matern se dezvolta pe parcurs, cu cel patern lucrurile nu stau chiar la fel.

Foto prima pagina barbat cerand o femeie in casatorie sursa shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
10 Octombrie 2013
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.