Setari Cookie-uri

10 Compromisuri pentru o casnicie fericita

Compromisurile in casnicie nu duc la nimic rau. Din contra: ele te ajuta sa ai o casnicie lunga si fericita.

4. Formati o echipa

Sustineti-va unul pe celalalt si incurajati-va sa cresteti impreuna. Apreciati lucrurile importante si luptati amandoi pentru acelasi tel.

5. Joaca curat

Daca pana acum iti puteai lua bagajele si puteai sa pleci oricand doreai pentru ca nu te interesa atat de mult si stiai ca pana la urma totul o sa fie bine si el o sa vina in genunchi sa iti ceara iertare, acum ar fi bine sa te gandesti de doua ori inainte sa pui problema.

Totul se rezolva mult mai bine cu o discutie calma si pasnica.

6. Nu te gandi ca vei trai intr-un balon de cristal

Cateodata dragostea ne poate da aceasta euforie si ne putem imagina ca viata noastra de acum inainte o sa fie numai lapte si miere si ca totul va fi un basm.

Cu siguranta lucrurile nu stau chiar asa si ar trebui sa te trezesti un pic la realitate si sa iti dai seama ca viata de cuplu este o continua batalie.

Citește și:

7. Respecta toate formele de viata, nu doar pe cea de cuplu casatorit

Acum ca ai intrat in randul oamenilor asezati la casa lor cea mai mare parte a timpului o vei petrece in preajma cuplurilor casatorite.

Vei incepe la un moment dat sa crezi ca viata de burlac sau de burlacita este o viata desfranata si nu merita sa stai in preajma acelor oameni. Gandeste-te doar ca nu toata lumea are norocul de a intalni sufletul pereche atat de repede.

8. Nu te ingrijora. Inca mai ai acel farmec

Pana in momentul in care te-ai indragostit parca aveai un detector cu care puteai foarte usor sa zaresti barbati frumosi la tot pasul si ti se pare ca acum i-a inghitit pamantul si ca nimeni nu se mai uita la tine.
Acum este momentul sa iti fluturi genele doar in fata iubitului tau si sa ii lasi pe ceilalti sa isi gaseasca sufletul pereche.

9. Respecta-ti socrii

Se spune de cele mai multe ori ca socrii sunt cu doua fete. Ca se dau bine pe langa tine ca sa ii asigure baiatului un trai bun si fericit, dar ca pe la spate te fac cu ou si cu otet.

Citește și:

Tu incearca sa ii respecti ca si cum ar fi parintii tai pentru ca vei avea mult mai multe de castigat.

10. Nu incercati sa semanati cu acel cuplu minunat din cercul vostru de prieteni

In fiecare cerc de prieteni exista un cuplu de aur iubit si apreciat de toata lumea. Ei se iubesc cel mai mult, sunt cei mai amuzanti si cei mai buni prieteni pentru oricine.

Vrei si tu sa fii ca ei, dar niciodata nu stii ce se ascunde in spatele mastilor pe care le afiseaza atunci cand iesiti in oras.

Sursa: iVillage.com

foto inele de nunta sursa shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
14 Noiembrie 2013
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.