Setari Cookie-uri

5+1 lucruri legate de nunta pe care nu poti sa ti le explici

Tu ce explicatie ai pentru toate acestea?

Despre nunti cred ca as putea sa va vorbec zile in sir fara sa va plictisesc probabil. Imi plac nuntile (asa cum ii plac oricarei femei) si ma intereseaza tot ce tine de acest domeniu. De la rochii de mireasa care mi se par absolut incantatoare, la aranjamente florale, decoratiuni inedite, buchete de mireasa, lenjerie intima, invitatii de nunta, marturii si multe altele, pana la intamplari ciudate sau haioase care nu tin neaparat de evenimentul in sine.

Sunt unele lucruri in ceea ce priveste nuntile care se intampla de fiecare data, dar niciodata nu gasesti o explicatie logica pentru ele. Pur si simplu nu stii exact de ce se intampla toate astea.

foto: cuplu de nunta, Shutterstock

1. Dureaza aproape un an de zile sa organizezi o nunta care dureaza doar cateva ore

Asta in cazul in care gasesti un restaurant liber pentru data pe care o preferi, in caz contrar va dura probabil doi ani de zile. Probele pentru manichiura, pedichiura, machiaj si coafura sunt nenumarate pana cand reusesti sa gasesti ceva care iti place, iar in ziua nuntii esti oricum nemultumita.

Citește și:

Acum ca ai gasit restaurantul liber pentru data dorita, trebuie sa mai gasesti o formatie libera, un fotograf disponibil si o firma de catering care are timp sa se ocupe de tot ceea ce trebuie.

Ce mai…o armata de oameni pentru un eveniment de cateva ore.

2. Tot ceea ce cumperi pentru nunta este de mii de ori mai scump decat ar trebui

O sa descoperi ca aranjamentele florale au preturi colosale, meniurile pentru nunta sunt cel putin duble in ceea ce priveste pretul, o sa platesti pana si sarea de pe mese si detergentul folosit la spalarea fetelor de masa si a celor pentru scanue.

Probabil si curentul si multe alte lucruri la care poti sa te gandesti, pentru ca altfel nu ai cum sa iti explicit costurile exorbitante.

Sa nu mai vorbim despre machiaj si coafura. Preturile concureaza cu cele ale hairstyle-istilor si make-up artistilor de la Hollywood!

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
13 Mai 2014
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.