Setari Cookie-uri

7 Lucruri pe care trebuie sa le faci inainte sa te mariti!

Nu ma intelege gresit, nu spun ca o casnicie nu aduce nimic bun, ba dimpotriva, va fi perfecta si minunata asa cum iti doresti, dar timpul petrecut cu tine nu ti-l da nimeni inapoi!

4. Invata sa petreci timp cu tine

Descopera lucrurile care iti plac si fa-le cat poti de des, pentru tine, doar tu cu tine. Astfel te vei cunoaste mai bine, vei avea propriile ritualuri de relaxare si propriile momente petrecute asa cum iti place tie.

5. Ia-ti un animal de companie

O pisica, un catelus, un papagal, un porcusor de guineea, un hamster sau orice vrei tu. Acum este momentul in care vei putea avea acest lucru fara comentarii din partea unui partener care nu iubeste animalele atat de mult pe cat le iubesti tu.

6. Petrece timp cu prietenii si familia

Dupa ce "te asezi la casa ta" timpul liber il vei petrece facand mancare, curatenie, spaland sosete si chiloti, iar in rest discutand cu proaspatul tau sot incercand sa va dati seama ce trebuie sa mai faceti pentru a evita plictisitoarea monotonie.

Stai alaturi de cei dragi cat poti de mult. Viziteaza-ti familia si iesi in oras cu prietenii. Iti va fi dor de aceste momente.

Citește și:

7. Fa tot ceea ce vrei sa faci, cand vrei sa faci!

Pentru ca nimeni nu iti poate spune ce si cand a faci. Nimeni nu iti poate interzice nimic, iar tu poti sa profiti de aceste lucruri!

foto prima pagina: mireasa, shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
5 Mai 2015
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.