Setari Cookie-uri

7 semne care indica faptul ca esti proaspat casatorita

Desi ti se pare ca nu exista schimbari in comportamentul tau, iata totusi cateva indicii cate te dau te gol ca te afli in aceasta perioada minunata.

La inceput a fost iubirea, dupa care, in mod firesc, o nunta ca-n povesti. Insa fericirea este departe de a se fi terminat aici. Euforia post-mariaj, atunci cand sunteti proaspat casatoriti, este unul dintre cele mai frumoase sentimente pe care le traiti: totul este posibil, intre voi nu exista decat pasiune, amor si curcubee pe cerul roz al vietii in doi si, cu siguranta, nici nu va puteti inchipui o cearta sau macar o mica neintelegere.

Expresia ta preferata este “sotul meu”.

Si ai grija sa o introduci in orice conversatie ai purta, cu absolut oricine: postasul, functionarul de la ghiseu, medic, vanzatoarea de la magazin sau baiatul de la spalatoria auto. Desi se mai poate intampla ca uneori sa iti mai scape un “logodnicul meu” sau “prietenul meu”, te corectezi rapid, cu ochii surazand pe inelarul mainii stangi.

Citește și:

Ai updatat statusul pe Facebook.

Se poate sa fi facut acest lucru imediat dupa nunta, pentru ca, nu-i asa, lumea trebuie sa afle in timp real de schimbarile majore survenite in viata ta. Si te ingrijesti, de asemenea, sa ii pui la curent cu toate detaliile nuntii si planurile pentru luna de miere. Sa curga cu like-uri!

Vizionare placuta


Kudika
5 Ianuarie 2016
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.