Setari Cookie-uri

7 semne care indica faptul ca esti proaspat casatorita

Desi ti se pare ca nu exista schimbari in comportamentul tau, iata totusi cateva indicii cate te dau te gol ca te afli in aceasta perioada minunata.

Nu ai fi crezut niciodata ca ti-ar putea fi dor de planificarea nuntii!

Acum, ca totul a trecut, iti vine usor sa te gandesti retrospectiv cu nostalgie la intreaga perioada a planificarii si organizarii nuntii. Iti amintesti cu zambetul pe buze cat de stresata si coplesita te simteai si parca ti-e un pic dor de tumultul si adrenalina acelor momente. Nu te descuraja, intotdeauna vor fi aniversarile anuale ale nuntii voastre, prilej de noi si asidue pregatiri si organizari!

Ai renuntat, in mod oficial, la serile nebune in cluburi (cel putin, in mare parte).

Ideea perfecta de a-ti petrece seara de sambata nu mai consta in alinierea unor shot-uri de tequilla, in clubul vostru preferat, ci mai degraba o cina in oras sau macar un take-away de sushi de la restaurantul vostru preferat, un pahar de vin bun urmat de un film, pe care il vizionati imbratisati pe canapea.

Citește și:

Exersezi de zor noua semnatura si ai ales deja numele pentru viitorii vostri copii.

In special daca ti-ai schimbat numele de familie, sunt sanse mari ca pe biroul tau sa se gaseasca foi intregi scrijelite cu noua semnatura, alaturi de cateva nume atent alese pentru viitorii copii (de ambe sexe, desigur!), desi poate ca inca nu este vorba inca de marirea familiei in viitorul apropiat. Insa vrei sa fii pregatita, pentru orice eventualitate, ca sa nu te mai stresezi atunci cand va fi cazul!

Aveti ochi doar unul pentru celalalt.

De multe ori te surprinzi uitandu-te la el cu privirea Aceea, care ilustreaza perfect ceea ce simti: este un tip grozav iar tu esti cea mai norocoasa persoana din lume sa il ai pe el! Sunteti in etapa in care va sorbiti din priviri si nu mai vedeti nimic altceva in jur.

Ai si uitat de cand nu ati mai avut o neintelegere.

Desi, daca stai mai bine sa te gandesti, parca era pe vremea planificarii si organizarii nuntii. Insa din momentul in care ati rostit un “DA” din toata inima, se pare ca va intelegeti de minune in toate privintele. Singurele dezacorduri le aveti in legatura cu cine pe cine iubeste mai mult. Desigur ca asta se va schimba cu timpul, mai ales atunci cand cineva uita sa duca gunoiul sau sa spele masina, insa, pentru moment, intre voi nu este nimic altceva decat pace si norisori pufosi si roz de iubire.

Citește și:

Foto interior si prima pagina Hrecheniuk Oleksii / Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
5 Ianuarie 2016
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.