Setari Cookie-uri

Totul despre logodna

Logodna a ramas si va fi mereu unul dintre cele mai romantice momente pe care le poate trai o viitoare mireasa. Faptul ca cel pe care il iubesti iti cere mana si isi doreste astfel, sa va construiti un viitor impreuna, nu poate sa te faca deact sa simti una dintre cele mai mari bucurii pe care le poate simti o femeie. Te vei simti, in acelasi timp, magulita ca te-a ales pe tine, fericita si chiar nerabdatoare, dar putin speriata pentru ca iei totusi o decizie care iti schimba viata.

Daca in trecut logodna presupunea in mod obligatoriu si respectarea unui legamant de castitate pana la cununie si chiar purificarea spirituala a viitorilor soti, in zilele noastre, logodna este vazuta uneori si ca o perioada in care celor doi le este permis sa locuiasca impreuna, avand intentia de a se casatori.

Cu toate acestea, pe langa cununia propriu-zisa, logodna si cererea in casatorie raman amntiri pe care o viitoare mireasa nu le va uita niciodata. Asa ca, daca ati fost cerute deja sau daca asteptati inca sa vi se puna “marea intrebare” nu uitati sa va bucurati cat mai mult de toate momentele care urmeaza.

Vizionare placuta


Kudika
13 Noiembrie 2007
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.