Setari Cookie-uri

Sarbatorim un sfert de secol impreuna

Din ziua in care v-ati spus DA a trecut un sfert de secol. Ati fost impreuna tot timpul iar aceste momente va regasesc la fel de indragostiti intr-o casnicie intarita prin experientele comune ce v-au incercat atata vreme.

Din ziua in care v-ati spus “DA” a trecut un sfert de secol. Ati fost impreuna tot timpul iar aceste momente va regasesc la fel de indragostiti intr-o casnicie intarita prin experientele comune ce v-au incercat atata vreme.

Nunta de argint este un obicei vechi ce se pare ca isi are originea dintr-o straveche civilizatie pagana ce a trait pe actualele meleaguri ale Frantei. Acest obicei a renascut in Evul Mediu in randul micii burghezii cand sotii obisnuiau ca dupa 25 de ani de casnicie sa isi incununeze sotiile cu o coronita de argint.

Astazi putine cupluri obisnuiesc sa aniverseze nunta de argint, acest fapt facand mai speciala sarbatorirea unui astfel de moment. Maturi si puternici, aveti acum prilejul de a sarbatori 25 de ani in care nu ati incetat sa va iubiti.

Pasiti din nou spre altar


Cu siguranta va amintiti de momentele pline de emotii de atunci cand erati cu 25 de ani mai tineri. Acum aveti din nou bucuria sa traiti un astfel de moment. Alaturi de voi vin nasii cu frumoasele lumanari aprinse, aceiasi nasi ce va insoteau in tinerete (ori altii, dupa situatie). Iarasi in fata preotului, ce va vorbeste despre intarirea casniciei voastre si va binecuvanteaza inca o data juramintele de iubire, iar nasii va daruiesc inelele de argint ca semn al trainiciei dragostei ce v-o purtati unul celuilalt.

Petrecerea de aniversare


Implinirea a 25 de ani de casnicie reprezinta cu siguranta un motiv pentru a petrece alaturi de cei dragi.

Invitatiile trimise celor pe care ii doriti alaturi ar putea fi in ton cu aniversarea, fiind tiparite cu litere argintii sau avand hartia argintie ori numai plicul etc. Pe langa detaliile organizatorice invitatiile vor contine si data cand v-ati casatorit.

In cadrul acestei petreceri, tocmai pentru ca amandoi sunteti maturi si aveti alt statut ca si casatoriti, poate si copii alaturi, atentia pentru detaliile organizatorice nu mai pot fi ca in tinerete. Aceasta petrecere va exprima personalitatea, astfel ca veti alege localul, decorul etc. in functie de modul vostru de a fi. Daca sunteti persoane pline de viata, care iubiti natura, o petrecere in aer liber undeva la munte intr-o poiana s-ar potrivi foarte bine. Romantici incurabili? Atunci un restauran ales cu grija sau o petrecere pe malul marii ar fi o alegere buna. Daca sunteti insa firi pretentioase, cu gusturi fine, atunci un restaurant de lux v-ar multumi dorintele. Poate insa doriti ca acest eveniment sa fie unul intim, restrans, in care sa ii aveti alaturi doar pe cei la care tineti foarte mult, astfel ca puteti petrece chiar in caminul vostru amenajat ca de sarbatoare.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
22 Ianuarie 2008
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.