Setari Cookie-uri

10 lucruri de facut intr-o viata de cuplu

M-am tot gandit si am ajuns la concluzia ca frumusetea vietii de cuplu nu consta neaparat in intelegere, ci in multitudinea momentelor frumoase petrecute impreuna. Chiar daca exista intelegere, fara activitati frumoase se instaleaza rutina si orice sentiment se stinge in obisnuinta. Asa am ajuns sa ma gandesc ce amintiri ar trebui ca in mod obligatoriu sa aiba un cuplu, ce activitati ar trebui sa fie facute intr-un cuplu? Ce mi-ar placea mie sa existe macar o data in relatia mea? Astfel am extras 10 activitati care cu siguranta ar face mai frumoasa viata de cuplu.

6. Sport extrem

Ca tot vorbim despre cresterea nivelului de adrenalina, un cuplu trebuie sa treaca impreuna prin momente distractive si care totodata sa fie usor periculoase. Daca este vorba despre un cuplu mai rebel, cu siguranta isi doresc sa incerce parasutismul. Insa efecte de aceasi intensitatea poate avea pentru alte cupluri mersul in parcurile de distracii, urcarea pe creasta unui munte, aruncarea cu sfoara elastica etc.

7. Un proiect comun

Nu ma refer la locul de munca, insa pentru a aprofunda incredrea unul in celalalt si pe celalalt plan, nu doar cel sentimental, ati putea face o investitie comuna, una de cuplu. Fie luati impreuna un proiect, o afacere, o casa, ceva care sa va lege si sa va demonstreze ca relatia voastra nu este una de scurt timp, altfel nu v-ati aventura la astfel de “achizitii”.

8. Animalutul de companie

Citește și:

Pana la copii, puteti incerca sa cresteti un animal de companie. Fie un catelus sau o pisica, o pereche de papagali, o vietate care sa va placa amandorura. Veti vedea cum in momentele tensionate animalutul va reprezenta un moment de distractie.

9. Activitati mondene

Nu ezitati sa iesiti in oras sau la diverse activitati mondene ori de cate ori aveti ocazia. In astfel de momente va aranjati mai mult, primiti complimente si in felul acesta sunt reapreciate calitatile in mod reciproc, trecand peste rutina de a va vedea zilnic in haine de casa ori office.

10. Un cadou pe care sa nu-l uite

Un cadou greu de uitat sau de care sa se foloseasca atat de mult incat sa isi aduca aminte cu usurinta de persoana care i l-a oferit. Asa isi va simti partenerul/partenera aproape in fiecare zi persoana pe care o iubeste. Uneori anumite activitati facute impreuna la inceput ii pot ramane unui om implementate in minte pentru totdeauna, cum ar fi asortarea culorilor, materialelor, invatarea conducerii unei masini, dar toate acestea trebuie intotdeauna sa fie facute cu tandrete, in nici un caz cu spirit critic.

Citește și:

Bineinteles ca un cuplu ar mai trebui sa aibe, la un moment dat, copii! Sper ca fiecare sa isi gaseasca acel suflet pereche langa care sa se simta implinit ca om, langa care sa intemeieze o familie si sa isi gaseasca fericirea.

Un articol de Iulia Dibu

Vizionare placuta


Kudika
21 Octombrie 2008
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.