Setari Cookie-uri

Top 8 cadouri pentru mireasa la petrecerea burlacitelor!

Fiecare amintire frumoasa este importanta in viata fiecaruia. Asa se intampla si cu unica petrecere a burlacitelor care trebuie musai organizata pentru viitoarea mireasa. Chiar daca la o prima interpretare petrecerea burlacelor este asociata cu un tip care face striptis, nu este chiar asa! Adesea fie i se organizeaza miresei o petrecere surpriza intr-un bar sau la cineva acasa, fie chiar viitoarea mireasa isi invita prietenele sa se distreze pe cinste inainte de nunta!

5. Daca viitoarea mireasa este mai... cuminte

I-ati putea oferi o carte gen Kama Sutra! Ar putea sa o rasfoiasca, de ce nu, chiar impreuna cu sotul ei.

6. Din nou ceva romantic

Deosebit de romantica ar fi o masuta pentru servit micul dejun la pat! Si pentru a fi un pic haioasa, ar putea avea un mesaj indirect catre sotul prietenei voastre: o masuta roz, speciala pentru femei, astfel incat sa se subinteleaga cine cui ii duce micul dejun.

7. Ghid pentru luna de miere

Daca bilete sunt prea scumpe, ii puteti oferi un ghid pentru luna de miere. Daca ati aflat unde o va petrece, puteti sa-i oferiti un ghid turistic chiar despre regiunea in care va petrece luna de miere.

8. Un MAAAARE tort!

Delicatesa serii nu trebuie sa lipseasca. Evident, tortul poate avea scris pe el o urare sau de asemenea poate contine unele “forme anatomice”, dati frau liber imaginatiei. Tortul poate fi adus cu artificii, muzica si sampanie!

Citește și:

Sa aveti o petrecere pe cinste pe care sa nu o uitati niciodata!

Un articol de Iulia Dibu

Vizionare placuta


Kudika
20 Noiembrie 2008
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.